Після послаблення карантину продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – перукарка Марія Бишенко. З Марією ми зустрілися ще в березні до карантину, але оскільки справжнє літо не поспішає приходити, публікуємо її весняний лук.

Підтримай The Village!

Ми розмовляємо з Марією на станції метро «Дніпро».

На Маші: тренч No name, сукня-кімоно Bezya, сорочка із секонд-хенду, черевики Dune London, сумка Maneki Voyage, шапка Syndicate, баф Muji.

Про шопінг

Речі купую в дуже різних місцях: від брендових магазинчиків до секонд-хенду. Полюбляю вінтажні крамниці в Європі. Якщо потрібно щось просте чи сезонне – можу й у масмаркеті спокійно придбати.

Серед улюблених світових брендів: Dots Tbilisi, Tamara Khoshtaria, Acne Studios, All Saints, Arket, Maneki Voyage, Muji. Серед українських: Frolov, Ttswtrs, Syndicate, Starinsky Jewelry.


Тренч No name

Був знайдений у стокгольмському секонд-хенді. У Скандинавії дуже класні секонд-хенди. Можна знайти не тільки одяг, а й посуд і цікаві предмети інтер’єру.

Сукня-кімоно Bezya

Дуже класна річ – можна одягнути з кросівками або з черевиками на підборах – однаково буде круто виглядати, люблю такі речі. Побачила на подрузі (це її бренд) і відразу купила, сукня мого розміру виявилася в багажнику її машини. Я часто купую речі спонтанно та потрапляю в ціль.



Сорочка із секонд-хенду

Купила випадково в Києві. Сподобався колір і те, що вона чоловіча, oversize на мені. Дала чотирирічній племінниці розмалювати на свій смак. Ношу з любов’ю.


Черевики Dune London

Купувала під весільну сукню. Дуже зручні, тож ношу й зараз.

Сумка Maneki Voyage

З аксесуарами ніколи проблем немає. Чоловік має власний бренд аксесуарів для життя в місті та подорожей. Тож тут мені пощастило вибирати на свій смак.



Шапка Syndicate

Також спонтанна вдала покупка перед зимовим сезоном. Майже до всього пасує.


Прикраси:

  • сережки Yastreb
  • підвіска Starinsky Jewelry
  • ланцюжок No name

Про місто

Люблю місто за можливість обирати власний комфортний ритм життя. У свій час жила рік у Москві та рік у Празі. Це полярно різні ритми – занадто швидкий і занадто спокійний. Київ для мене – золота середина. Люблю за багатьох класних і творчих людей.

Улюблені локації: ботанічні сади, влаштовувати там пікніки – це любов. Можу прогулятися об’єктами радянського модернізму, їх у Києві чимало. Останнім часом полюбляю маршрути для прогулянок Володимирською гіркою.

Смачна кава в 16 coffee та «Світі Кави», де всі свої – подільські мешканці. Поснідати – в «Косатці» або кафе Lucky в Goodwine, кафе «Коло» та Vagabond на Подолі – для ланчу поряд із роботою. Кафе «Даш» із ліванською кухнею або «Гімалаї» з індійською – на вечерю, а також люблю Hanh cafe та винний бар Baltazar.

Коли показую Київ друзям, які приїхали сюди вперше, можу запропонувати завітати на виставку в NAMU, Мистецький Арсенал чи PinchukArtCentre, прогулянку улюбленою вулицею Рейтарською. Також можна піти на танці – Київ насичений нічними подіями.

Наодинці полюбляю просто виходити й блукати містом навмання з хорошою музикою.

Фото: Аня Бобирєва