Ми дотримуємося самоізоляції, тому просимо героїв сфотографувати себе вдома у дзеркалі. У телефонній розмові запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – дизайнерка та блогерка Оля Чубата.

Фото: Оля Чубата

На Олі: джинси Topshop, взуття Zara, топ Zara, куртка Dinas Stories, окуляри Mango

Про шопінг

Зазвичай я купую речі в ТЦ Gulliver або River Mall. Також часто користуюся послугами баєрів. Більше люблю приміряти одяг в офлайні, ніж замовляти через інтернет. Мені дуже важливо відчути тканину на дотик, приміряти посадку. Онлайн звичайно значно зручніше, але замовляю лише у перевірених брендів, де буду точно впевнена в якості, розмірній сітці й посадці.

До масмаркету ставлюся добре. Багато речей купую саме там. Серед українських брендів улюблений власний бренд – VUNA. Він передає мій погляд, мій стиль.Також я просто в захваті від Schnaider, якби у мене був бренд джинсових речей – він мав би точно такий самий вигляд.


Джинси Topshop

Ці джинси – це була любов з першого погляду. Ми випадково зайшли в магазин і рішення про покупку я прийняла за 5 хвилин. Уперше в житті, бо зазвичай я роблю покупки дуже обдумано.


Джинсова куртка Dinas Stories

Ще одна моя любов, джинсову куртку мені прислав бренд і тепер я просто її не знімаю.


Топ Zara

Цієї весни мені захотілося додати кольорів у свій гардероб, тому замовила такий жовтий.


Взуття Zara

Взуття побачила на Pinterest і наступного дня зробила замовлення через баєра.

Про місто:

Я з Тернополя, але переїхала сюди на навчання. Спочатку навчалася в Польщі, а мій хлопець у Києві. Але потім мені не сподобалося в Польщі і я захотіла перевступити на архітектора у Київ. Зараз підозрюю, що причина переїзду була у хлопцеві, а не в навчанні.  Обожнюю Київ за можливості та людей. А ще за змогу бути собою. Я з маленького міста, яке дуже люблю. Воно затишне і домашнє. Але після 10 років у Києві саме тут відчуваю себе значно комфортніше. Інше оточення, інший темп життя.

Серед улюблених закладів – MilkBar, у них чудові десерти. Також завжди рада зайти в Sho, Kyiv Food Market, Tiger, Італійська Редакція, Adelle і, якщо бути чесною – McDonalds. Я не з тих людей, які люблять проводити час наодинці, але завжди рада усамітнитись і сповільнитись разом із хлопцем. Ми можемо просто гуляти пішки незнайомими вуличками, любимо посидіти над стадіоном «Олімпійський» із виглядом на все місто. Коли закінчиться карантин – мрію зустрітись із друзями в одному з наших улюблених закладів, а потім завершити вечір у когось вдома.