Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – маркетинг-директорка Настя Іванічева.

Фото: Костянтин Гузенко

Ми розмовляємо з Настею на вулиці Рейтарській.

На Насті: пальто Katimo, блуза Cos, спідниця Daff, кеди Golden Goose, сумка H&M

Про шопінг

Завжди, коли отримую зарплату, купую щось нове і таким чином винагороджую себе за зроблену роботу. Хоча віднедавна покупки перейшли з категорії «одяг» у категорію «все для дому». Люблю обирати декор. Останнім часом хочеться купувати набагато менше, але якісніше.

Найчастіше я купую одяг у мандрівках, як і більшість героїв рубрики «Зовнішній вигляд». Шопінг – це основна частина подорожі для мене. Одразу заходжу в Cos або & Other Stories. Щоправда, під час останньої поїздки до Берліна я зайшла в Cos і мені там абсолютно нічого не підійшло. Тому під час наступної подорожі планую обов’язково відвідати Arket.

Я люблю українських дизайнерів, і останнім часом у моєму гардеробі все більше одягу саме від наших виробників. Найбільше подобаються Katimo, Sleeper, Metrique, Syndicate, Ksenia Schnaider, Kacharovska.


Пальто Katimo

Купила його в грудні, і це був подарунок від мого хлопця Артура. Я постійно нила, що не маю красивого пальта і мені набридли всі пуховики. Тому Артур подарував мені пальто на Новий рік.

Раніше Катя (засновниця Katimo) працювала в компанії Oh My Look, і я була однією з її перших клієнток. Дуже люблю її одяг, тому, коли обирала пальто, варіанти в інших брендах навіть не розглядала.


Блуза Cos

Я люблю київські аутлети за те, що в них можна купити Cos і & Other Stories. Саме там знайшла роки два тому цю блузу, досі ношу її, вона підходить під усе.


Сумка H&M

Купила під час останньої поїздки до Берліна в H&M Mitte Garten, це H&M ву форматі концепт-стору, нова експериментальна модель.


Спідниця Daff

Складно підібрати шовкові речі, але бренд підігнав розміри спідниці спеціально для мене. Приємно, бо це перша шовкова спідниця, яка ідеально мені пасує.


Кеди Golden Goose

Це теж подарунок від мого хлопця. Я дратуюся, коли взуття забруднюється, тому вважаю, що філософія цього бренду прекрасна, бо воно продається вже брудне. Хоча моя мама і половина моїх друзів не розуміють, як можна придбати брудні кеди.

Про місто

Я переїхала до Києва, коли вступила до університету, адже чомусь мріяла навчатись у КНУ імені Т. Г. Шевченка. Мрія здійснилась, мрія була дивна, але любов до Києва залишилась і я в цьому місті також.

У Києві найбільше люблю базу вейксерфінгу City Swell. Це взагалі якесь місце сили для нас із хлопцем. Ми почуваємося на базі максимально комфортно. Там атмосфера, ніби ти приїхав на океан, де ходять красиві серфери, але насправді ти на Дніпрі й поруч твої красиві друзі. Влітку ми проводимо там увесь час. Починаємо сезон у квітні, а закінчуємо його в жовтні.

Ще одне місце, де мені максимально комфортно, – це район вулиці Мечникова. Я люблю спостерігати за людьми, а там вони класні – так я відчуваю перезавантаження.

Також подобається район Рейтарської. Особливо, коли мій ранок перед англійською починається зі сніданку в «Зигзагу».