Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – асистент режисера Саша Станкевич.

Фото: Аня Озерчук

Ми розмовляємо із Сашею на вулиці Ярославів Вал.

На Саші: куртка Deus ex Machina, худі Rip Curl, кеди Vans, джинси no name, сумка Keep, шапка Nike Acg

Про шопінг

Речі купую зазвичай за кордоном, коли подорожую, а в Києві шоплюся рідко.

Оскільки працюю в продакшені й часто буваю на зйомках з не найприємнішими погодними умовами, я віддаю перевагу практичним брендам Uniqlo та The North Face.

Масмаркет не дуже люблю, більше подобається щось індивідуальне. Зрідка заходжу в Pull&Bear, бо мені підходять їхні джинси.

Серед українських брендів не можу когось виділити й для себе одяг у них не купую. Але на подарунок можу вибрати, наприклад, білизну для дівчат у Zhilyova.


Куртка Deus ex Machina

Купив її в Амстері, якраз у день відкриття магазину.


Худі Rip Curl

Придбав в Індонезії. Це худі круто захищає від вітру та холоду. Я із самого дитинства захоплююся серфінгом, а оскільки Rip Curl – бренд, який у багатьох асоціюється з цим видом спорту, то я його полюбив. Колись навіть у «Глобусі» розміщувався їхній магазин, де я купував речі з думкою, що теж буду серфити. Так і сталося.


Кеди Vans

Vans – це класика, яку я люблю. За останні два роки я купив багато пар, які просто не знімаю.


Джинси no name

Якось я знімався в рекламі, і стиліст мені приніс ці джинси. Вони мені сподобались, тому після зйомки залишив їх собі.


Сумка Keep

Вона дуже зручна, майже весь час ходжу з нею. Особливо класно, що сумка містка і я ношу в ній навіть Macbook 13.

Про місто

Я люблю Київ за те, що у ньому є весна. Весна – це найприємніше, що є у світі. Обожнюю, коли тепло, а довкола все зелене та красиве. Береш скейт або велик і катаєшся.

Улюблена локація в місті – Пейзажка. Найкраще там гуляти й зустрічати схід сонця. Ще подобається алея перед новим пішохідним мостом. Люблю Поділ, Золоті ворота, а також Оболонь і набережну, бо там живу.

Серед закладів зависаю найчастіше в кав’ярнях. Зазвичай відвідую First Point і маленьку кав’ярню Ganter. У Blur теж заїжджаю, коли буваю в центрі. Серед барчиків у моєму топі – Parovoz.