Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – фотограф Радислав Усєєв.

Ми розмовляємо з Радиславом на Голосіївському проспекті.

На Радиславові: пуховик Polo Ralph Lauren, худі Support by Poustovit, футболка Golden Goose, штани Cos, взуття Dr. Martens, шапка no name

Про шопінг

Речі я купую переважно на OLX, секонді, у магазинах H&M, Cos, Nike та зрідка Diesel. З дорожчих марок подобається Sandro.

Не люблю купувати одяг часто. Не вважаю, що велика кількість речей – це класно. Я за розумне споживання, хоч раніше витрачав на це багато грошей. Але потім почав спокійно ставитися до одягу. Я зрозумів, що речі мене доповнюють і прикрашають, але важливіше те, що всередині. Краще витрати гроші на подорож. А енергію – не на шопінг, а на стосунки з рідними.

Серед українських брендів обожнюю Support by Poustovit та Act.1.


Пуховик Polo Ralph Lauren

Я довго шукав пуховик-бомбер і знайшов його на OLX. На цій платформі я загалом люблю шопитись. Пуховик придбав у дівчини з Білої Церкви, здається, за 1 100 гривень і дуже ним задоволений.


Худі Support by Poustovit

Я давно співпрацюю з брендом, нерідко для них знімаю. Якось після чергових зйомок мені подарували худі. Воно справді якісне та стильне. Люблю в ньому капюшон, він має гарний крій.


Футболка Golden Goose

Це моя улюблена футболка бренду Golden Goose. Вони роблять класні джинси, кеди, які я теж маю. Купив футболку в Харкові з великою знижкою за 600 гривень.

Штани Cos

Я був у Будапешті й зайшов у Cos. Хоча не люблю ходити по магазинах, коли подорожую. Це був випадковий шопінг з друзями. У магазині пропонували речі зі знижками, і так я купив ці штани за 30 євро. Внизу можна помітити апгрейд від мене. Я обрізав манжети та адаптував штани під свій стиль. Люблю все потерте.


Взуття Dr. Martens

Замовив на якомусь сайті, за накладною зрозумів, що черевики приїхали з Німеччини. Люблю моделі повністю чорного кольору, а з жовтою ниткою мені не дуже подобаються. Про Dr. Martens навіть не варто нічого розказувати – це класичне взуття для нашої зими.


Шапка no name

Купив її перед поїздкою в гори та називаю «шапкою тренера». Бо вона флісова і смішно сидить.

Про місто

Понад усе я люблю бувати на природі. Беру машину, таксі чи байк і їду на Київське море. Це улюблене місце, де можна погуляти, відпочити або помедитувати.

Я жив у Харкові, але з років 15 хотів переїхати до Києва. І після інституту мені вдалося це зробити. Відразу зрозумів, що це моє місто. Найбільше подобається контраст людей з культурної тусовки. Тут усі різні, немає конкретного стандарту, чого не скажеш про Харків. У Києві багато людей, за якими мені цікаво спостерігати, щось від них переймати, а щось віддавати.

Останнім часом я рідко відвідую заклади й усе частіше ми з друзями сидимо вдома на балконі. Раніше я часто ходив у «Косатку», Hum:Hum та «Зигзаг».

Коли хтось із друзів приїжджає до Києва, ми сидимо на моєму балконі та п’ємо вино. Люблю місце, з якого видно весь «Олімпійський», Київське море, а ще довгі прогулянки Києвом. Подобається гуляти містом наодинці. Особливо на Печерську, Подолі або на Трухановому острові.