Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – операторка та контент-продюсерка Маша Кірнос.

Ми розмовляємо з Машею на вулиці Антоновича.

На Маші: пальто no name, шапка, штани та світшот TTSWTRS, черевики Dr. Martens, сумка Diesel

Про шопінг

Я з тих людей, які вміють швидко ходити по магазинах та обирати речі. Мої покупки легко вмістити в один пакет, найімовірніше у ньому будуть доглядові засоби або щось із їжі. Більшість базових речей знаходжу в Zara, Mango, Levi’s, деякі беру навіть не міряючи, щоб заощадити час і сили. Чомусь процес вибору мене дуже виснажує.

З онлайн-шопінгом маю особливі стосунки: після вибору речей повинен минути певний час, вони тижнями можуть бути в «кошику», мені треба переконатися в їхній потребі. Але якщо закохуюся без пам’яті, то купую відразу, оскільки таке трапляється рідко. Намагаюся споживати розумно й не завалювати себе зайвими речами.

За стилем мені подобається Vetements, Celine, Jil Sander, але з цього цінового сегмента у мене тільки гаманець Maison Martin Margiela, який я купила в Італії з гарною знижкою. Мене надихають візуальні образи, я відкладаю їх у пам’яті й пізніше намагаюся знайти щось схоже. Розумнiше купити собі новий об’єктив, ніж одяг такої вартості.

Велика частина мого гардероба складається з чоловічих футболок і худі. Я віддам перевагу не сукні, а брючному костюму великого розміру. У мене їх кілька, і всі знайшла подруга на секондi. Якщо купую щось своєму чоловікові, то, найімовірніше, ця річ підійде й мені.

Коли я працювала моделлю, майже завжди мене фотографували в жіночних образах. Та коли я приміряю їх у звичайному житті, то почуваюся не дуже комфортно.

З українських брендів полюбила TTSWTRS, ще до того як прийшла в команду. Їхня концепція збігається з моїм баченням себе. І хоч я працюю з цими речами щодня, у мене досі виникає приємний шок вiд нових витворів. Зараз я закохана в куртку, яка надійде в продаж тільки в кінці цього року, зате є багато часу підготувати себе.

Подобається те, що створює бренд Ksenia Schnaider, особливо серія з перероблених речей 80-х. У мене є спортивний костюм з цієї лінійки, не уявляю себе без нього. Ще я фанатка взуття Ali Saulidi. Мені здається, його взуття призначене для ходіння по Місяцю або для життя на Марсі.


Світшот TTSWTRS

Цей світшот я купила спеціально для фестивалю Atlas Weekend, тому щоразу, як одягаю його, уявляю себе на концерті Black Eyed Peas.


Штани TTSWTRS

Обожнюю всю лінійку з нейлону, а в поєднанні з такою ж сорочкою я схожа на великий целофановий пакет.


Пальто no name

Це пальто знайшла у вінтажному магазині в Римі, щоб врятуватися від дощу. Не думала, що часто його носитиму, але мені подобається його «втомлений» вигляд.


Черевики Dr. Martens

Це найзручніше та найміцніше взуття на зимовий період, яке під усе пасує. Купила його у Фінляндії минулої зими.


Сумка Diesel

Свiй улюблений чорний одяг завжди розбавляю чимось яскравим. Придбала цю сумку в київському Diesel на знижках у чорну п’ятницю.


Шапка TTSWTRS

Шапок у мене штук 15 точно, часто я використовую їх як чохол для камери або жорстких дисків. Тому завжди якась одна є в сумці.

Про місто

Я переїхала до Києва з Дніпра шість років тому, ще рік жила в Мінську. Кожне з цих міст знаю і люблю по-особливому, але поки тільки в Києві почуваюся на своєму місці.

Загалом люблю район Золотих воріт, йду їсти на Льва Толстого та випити на Подолі. Коли приїжджають друзі, ми прогулюємося по Великій Житомирській та Пейзажній алеї, де відкривається гарний краєвид на будинки Воздвиженки.

Із закладів вибираю ті, що з приємним персоналом, зручними столами та розетками, оскільки часто працюю віддалено. Сьогодні у фаворитах: Yaro, Blur Coffee, Altruist.
Люблю піцу в Mimosa, вино в «Бальтазар» і курку з «Китайский Привет».