Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – тату-артистка Уляна Нешева.

Ми розмовляємо з Уляною біля НСК «Олімпійський».

На Уляні: спортивний костюм Buddu, кросівки Maison Margiela, пальто Skripka, сережка Cote & Jeunot X Nesheva, годинник Michael Kors, окуляри Gucci, cумка Ascotaxist X Alxndr Len

Про шопінг

«Простота це найвищий ступінь витонченості», і з цим неможливо не погодитися. Мінімалізм є не тільки в моїх роботах, а й у гардеробі. Це історія не про бренди, а про те, як кожен з нас відчуває стиль. Люблю комбінувати спортивний одяг з класикою. Ціную комфорт і лаконічність.

У повсякденному ритмі складно знайти достатньо часу на офлайн-шопінг. Зазвичай я забираю вподобану річ без примірки. Найчастіше знаходжу все, що треба, в таких інтернет-магазинах, як Helen Marlen і The Icon.

Я позитивно ставлюся до масмаркету, коли йдеться про базові речі. З брендів сегменту люкс віддаю перевагу Gucci, Fear Of God і Maison Margiela. Більша частина гардероба – речі українських брендів, як-от Support by Poustovit, N&M і Act 1.


Спортивний костюм Buddu

Коли ти вже випив кави, таксі везе тебе зимовими вулицями на роботу, ти почуваєшся затишно, ніби досі валяєшся в м’якому теплому ліжку, так би я описала цей костюм. Я завжди обираю одяг з простим кроєм з натуральних тканин. Він має бути максимально зручним, переважно це oversize.


Кросівки Maison Margiela

Купила в Helen Marlen. Це вже не перша пара ММ в моєму гардеробі. Обожнюю їхній експериментальний, авангардний стиль.


Пальто Skripka

Це єдина річ цього бренду, яка мені сподобалася. Вона ідеально пасує до всіх моїх худі.


Сережка Cote & Jeunot X Nesheva

Ця сережка з моєї колаборації із Cote & Jeunot, яку ми запустили цього літа. Люблю її й уже давно не знімаю.


Годинник Michael Kors

Цей годинник я отримала в подарунок від близької подруги, після того як наш рейс до Берліна кілька разів переносили й нам довелося стирчати в аеропорту більше ніж добу. Ми вирішили повернутися до Києва та обмінятися подарунками, щоб якось поліпшити невдалу подорож.


Окуляри Gucci

Придбала в Мадриді. Дуже люблю масивні оправи. Думаю, мені більше пасують витонченіші, але who cares.


Сумка Ascotaxist X Alxndr LEN

Мені близька концепція цього бренду, і останні кілька років саме рюкзаки та поясні сумки Alxndr LEN доповнюють мої луки.

Про місто

Неможливо описати мою любов до Києва, особливе місце в серці займає Поділ. Він підкорює своєю атмосферою, де кожен міліметр просочений історією та мистецтвом. Поділ, як окреме маленьке місто, з тихими вулицями та затишними кав’ярнями, де є все потрібне для творчості та натхнення. Я рада жити тут і працювати. Серед закладів можу відзначити Liberty Diner, який нещодавно відкрили. Це ідеальне місце для всіх любителів американської кухні.