Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – модель Дарія.

Фото: Аня Озерчук

Ми розмовляємо з Дашею на вулиці Саксаганського.

На Даші: пальто та костюм Zara, светр Acne Studios, водолазка Cos, взуття Dr. Martens, сумка Chernyy.clo, каблучки Hvspn, Ocvate.7 та власного дизайну.

Про шопінг

Я з тих людей, які не люблять витрачати багато часу на шопінг, тому роблю онлайн-замовлення. Хоч робота і дозволяє часто подорожувати.

Якісна база в одязі – моє все. Люблю класику і додавати до неї трохи еклектики.

Улюблених брендів багато, однак можу виділити Acne Studios, Cos, & Other Stories, Jil Sander. Також часто шию одяг сама. Дивлячись на мій лук, можна помітити, що я дуже люблю прикраси, особливо каблучки і ​​масивні сережки.


Костюм та пальто Zara

Це іспанська Zara і вона дійсно за якістю краща. З великим задоволенням купувала ці речі, коли була в Мадриді, щоб трохи розбавити осінній гардероб.


Светр Acne Studios

Найяскравіша річ з мого гардеробу. В цьому светрі мені сподобалось поєднання кольорів.


Водолазка Cos

Дуже люблю базові речі Сos, вони вдало поєднують ціни та якість.


Ботинки Dr. Martens

Мартінси – це класика, тут будь-які коментарі зайві.


Сумка Chernyy.clo

Сумка від молодого одеського дизайнера. Це був перший серйозний проєкт, якому я створювала брендинг і візуальний контент.


Прикраси Hvspn, Ocvate.7 та власного дизайну

Серед прикрас віддаю перевагу українським виробникам. Особливо люблю масивні персні та сережки.

Про місто

Родом я з Одеси, але нещодавно переїхала до Києва. Живу тут менше ніж пів року і встигла всім серцем полюбити район Золотих Воріт та Рейтарську. Це місце сили для мене. Заклади, люди, архітектура і сама атмосфера – отримую тут максимальне задоволення.

Влітку моїми улюбленими місцями є бар на даху готелю Bursa «1818», кафе «Зиґзаґ», а в осінній період до душі «Fish&Pussycat».