Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – блогерка Наташа Шелягіна.

Фото: Аня Озерчук

Ми розмовляємо з Наташею на вулиці Рогнідинській.

На Наташі: шапка no name, пальто Zadig Voltaire, водолазка New Look, штани & Other Stories, чоботи Guess, кардиган & Other Stories, сумка Kachorovska

Про шопінг

Я не люблю магазини й зазвичай купую речі онлайн. Оскільки речі висять на вішаку й треба витратити багато часу, щоб усе приміряти та зрозуміти, який вигляд воно матиме на тобі. А на сайті є модель, на якій усе сфоткано, а якщо це Asos – буде ще й відео з людиною, яка рухається у кадрі. Тому онлайн я набагато швидше знаходжу речі.

Найчастіше замовляю одяг на Asos, останнім часом ще в & Other Stories. У списку улюблених магазинів на першому місці Zara, бо там є усе, що треба. Річ у тому, що я знімаю відео і моя основна проблема та водночас завдання полягає у тому, щоб у кадрі був тільки верх, а не загальний план. Тому для мене важливі топи, блузи та кофти, які гарно виглядатимуть окремо.

На секонді ніколи не шопилась, бо не можу вибрати щось із купи речей.

Серед українських дизайнерів подобаються Nuga: у них цікаві шуби зі штучного хутра, а також Bevza, у бренду все дуже красиве, хоч і шалено дороге.

Раніше мені було важко зрозуміти, яка річ моя, тому я носила тільки сірі кофти, джинси та кросівки. Але недавно подивилася відео однієї блогерки, яка розповіла про метод Кіббі. Можливо, це дурня, але він мені допоміг. Цей метод розділяє людей на типи за формою тіла, зростом, рисами обличчя та радить кожному з них речі, які пасуватимуть найкраще. За тестом я театральний романтик, виявилось, що мені личать речі, які я раніше взагалі не розглядала. Зокрема, одяг з принтами, блузи, словом, те, що я ніколи не носила. Після прочитаних рекомендацій я пішла закупитися в Zara та офігіла, як мені було красиво у схожих речах. Тоді я купила укорочений жакет і з цього почалися мої експерименти.


Шапка no name

Недавно купила її на відкритті магазину українських дизайнерів.


Пальто Zadig Voltaire

Відхопила це пальто в аутлеті під ЛА. Я була там улітку і потрапила в аутлет розміром як ціле місто. У магазині Zadig Voltaire пропонували знижку 50%, і я придбала пальто за 300 доларів.


Водолазка New Look

Замовила її на Asos.


Штани & Other Stories

Купила їх на знижках онлайн. Зазвичай такий фасон не ношу, але ці штани мені дуже сподобались. Думаю ще такі білі замовити.


Чоботи Guess

Здається, їм уже років 200. Я рідко взуваю чоботи, бо майже не ношу спідниці чи сукні. Але тепер модно засовувати штани в чоботи, тому ця пара знову актуальна для мене.


Кардиган & Other Stories

Ця кофта дуже мила й тепла. Її я теж замовила онлайн. Давно шукала схожий кардиган, а цей ще й з ґудзиками у формі динозавра.


Сумка Kachorovska

Цю сумку мені подарувала Саша Береза, яка працює у бренді.

Про місто

Зі своєї великої компанії друзів я єдина людина з Києва. Але друзі знають, що і де в цьому місті, а я завжди блукаю.

Дуже люблю в Києві район, у якому народилась, росла і продовжую жити – КПІ, а точніше – вулиця Янгеля. Найкрутіше, що тут багато студентів, тому відчувається енергетика живих молодих людей. Немає бабусь біля під’їзду, влітку на вулиці тихо, а восени приїжджають студенти й знову починається життя.