Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – ресторатор Орест Мурій.

Фото: Аня Озерчук

Ми розмовляємо з Орестом на вулиці Саксаганського, поруч із рестораном Tiger.

На Орестові: худі Zara, годинник Tissot, штани Zara, куртка H&M, кросівки New Balance

Про шопінг

Раніше я дуже любив секонд і весь час там шопився. Помітив, що, коли купуєш майже весь одяг «з Європи», потім психологічно складно придбати річ, дорожчу за 50 гривень. Перестав там скуплятися тільки тому, що в гардеробі стало багато базових речей, а на секонді знайти, наприклад, білу футболку непросто.

Якщо мені треба базова біла футболка – шукаю її в Cos. Штани найбільше підходять з Pull&Bear або Zara.

Серед брендів у моєму топі Acne Studios, їхні речі міг би носити вічно. Також люблю Cos. З цього зрозуміло, що мені подобається стилістика та естетика шведів.

З-поміж українських марок складно когось виділити. Здається, на мені краще сидить масмаркет, ніж речі українських брендів. Хіба можу відзначити Syndicate, особливо їхню останню колекцію.

За кордоном завжди шукаю магазини з кросівками. Взуття я обожнюю та колекціоную. Хоча моя улюблена модель кросівок – не якась крута колаба, а просто Nike Montreal.


Худі Zara

Я вперше купив річ зі стійки «останній шанс». Завжди обходжу цей рейл, бо думаю, що це такий маркетинговий хід. Але побачив худі й зрозумів, що воно мені ідеально підходить.


Годинник Tissot

На минулий день народження придбав його собі в подарунок.


Куртка H&M

Купував торік. Вирішив тоді не витрачатися на косуху, бо був упевнений, що тренд на неї мине. Бачу, схожі куртки досі актуальні, тому продовжую її носити.


Штани Zara

Я їх придбав на розпродажу й тепер шкодую, що не брав одразу п’ять пар. Я прихильник того, що, якщо річ дуже пасує, треба купувати відразу кілька штук. Коли купував ці штани, був певен, що в масмаркеті таких ще багато і, якщо раптом зношу ці, без проблем візьму схожі.


Кросівки New Balance

Це дорога модель бренду, і я довго чекав, щоб їхня ціна зменшилась. Три роки поспіль я планував купити їх, але було шкода платити шість тисяч гривень. Коли ж вартість падала до чотирьох тисяч, я не встигав придбати свій розмір. Тільки цього року вдалося купити кросівки за три тисячі.

Про місто

Ми з дружиною переїхали до Києва півтора року тому. Вирішили змінити місто, бо тут більше пропозицій для співпраці в Instagram і більше перспектив для розвитку мережі Tiger. І я одразу полюбив Київ.

Серед улюблених локацій у місті – Closer. Тут круті люди та музика й мені максимально комфортно. Крім того, люблю кав’ярню «Каштан», а серед барів подобається «Бездельники». Загалом через брак часу по закладах ходжу рідко, а з друзями найчастіше зустрічаємося в перевірених місцях.