Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Женя Дворецька, яка працює в креативній агенції Banda.

Фото: Аня Озерчук

Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Женею на вулиці Житньоторзькій.

На Жені: пальто no name, светр Benetton, штани no name, джемпер Cos, туфлі Dr. Martens

Про шопінг

Я не дуже люблю і вмію наряджатися, тому в мене досить мало речей, а ті, що є, схожі між собою. Думаю, багатьом здається, що я весь час ходжу в одному й тому самому, але насправді у мене весь одяг практично однаковий.

Мені не подобаються ультрамодні речі. Я не ношу поліестер і дуже прискіплива до кольорів і крою. Якщо трьома словами описати ідеальну для мене річ, то вона має бути чорною, вовняною і на розмір більшою від мого. Тому мій гардероб на 50% складається з речей Cos, ще 50% одягу я купую на секондах. Дещо шию сама і перешиваю ті речі, які сидять не так, як я задумувала під час купівлі.


Пальто no name

Це моя найкраща покупка в берлінському секонді Humana і, напевно, найоптимальніше витрачені 10 євро.


Сумка Cos

Завжди перед купівлею сумки намагаюся прикинути, чи вмістяться в ній одночасно пляшка води, пляшка вина і ноутбук. Цей шопер Cos пройшов перевірку.


Светр Benetton

Люблю мати на собі сто тисяч шарів одягу, щойно холоднішає. Цей шар – вінтажний светр Benetton, у складі якого лише шерсть.


Штани no name

Це чоловічі вінтажні штани, і вони ідеальні в усьому: стрілки зберігають форму в будь-якій ситуації, колір витримав тисячне прання, лампаси взагалі зводять мене з розуму. Не впевнена, що таку річ можна знайти в жіночих магазинах. Усі штани купую у чоловічому відділі секондів, а потім своїми руками підганяю довжину.


Туфлі Dr. Martens

З Dr. Martens така штука: спочатку їх неможливо розносити, а потім вони стають найзручнішим взуттям на світі. Ці туфлі тиждень змушували мене страждати, а тепер я взуваю їх і влітку, і взимку в мороз. Ідеальний формат для мене, коли раз купила – і носиш цілий рік.


Джемпер Cos

Базовий вовняний чорний светр Cos. Напевне, такою і повинна бути ідеальна базова річ.

Про місто

Обожнюю Київ і дуже радію з того, як швидко він перетворюється на місто моєї мрії. Люблю і нові заклади, і брудні забігайлівки, де за сусідніми столиками можна побачити жінку з начосом і брошкою та постійного відвідувача нічного клубу Closer.

Поїсти люблю в автентичній китайці «Дю Лонг», у свіженькій в’єтнамці «У Хань» і в старому індійському ресторані «Гімалаї». Обожнюю бургери у Veganistan Brat – спасибі їм за веганські дабл-чизбургери. На вечірній келих вина подобається ходити в «Бальтазар» на Бессарабці, в Guilty на Воздвиженці та The Cinematographer’s Party. А ще люблю стару пивну «Вернісаж» на Подолі з музичним автоматом.

Уже кілька років живу на Золотих воротах і, звичайно, обожнюю цей район. Але улюблене місце в Києві – це дворик з фонтаном на Шовковичній. Подобається прийти туди з книгою, сісти на лавку і слухати, як шумлять дерева навколо. Це кайф.

Фото: Аня Озерчук