Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – дизайнерка Марія Давидова.

Фото: Аня Озерчук

 Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – усі головні тексти тут.

Ми розмовляємо з Марією на вулиці Володимирській.

На Марії: пальто Daff, спідниця & Other Stories, ремінь Parfois, боді Daff, сумка Off-White, черевики Zara, окуляри Mango

Про шопінг

Я дуже люблю онлайн-шопінг. Нещодавно зрозуміла, що отримую більше задоволення від вибору та очікування на товар, ніж від ходіння магазином. До прикладу, сумку, яка зараз на мені, я два місяці шукала і вирішувала, чи брати.

Мої улюблені бренди – скандинавські. Особливо подобаються Arket, COS, & Other Stories та колекція Studio від H&M. Серед перерахованих я найбільше люблю & Other Stories. Ми були з чоловіком у Флоренції і, хоч це й моє улюблене місто, там не було цього магазину і це мене засмутило. Нещодавно також полюбила Mango, бо там завжди можна знайти щось з натуральних тканин.

Серед українських брендів дуже люблю Katimo, у мене багато речей цього бренду. Ну і звичайно половину гардеробу займають речі Daff. Думаю, що це нормально і було б дивно, якби я робила речі, які сама не ношу.

З речей найбільшу пристрасть відчуваю до взуття. Серед улюблених та найбажаніших пар: кросівки Acne Studios, Balenciaga Triple S та Off-White.


Боді Daff

Боді з минулорічної колекції мого бренду Daff.


Сумка Off–White

Я її шукала в Італії, але врешті купила з допомогою подруги-баєрки.


Пояс Parfois

Він дуже пасує до сумки, яка зараз зі мною.


Пальто Daff

Це пальто з нової колекції мого бренду. Через 100% вовни у складі – воно дуже зігріває.


Спідниця & Other Stories

Придбала спідницю на сайті Shafa. Дуже люблю цей бренд, тому не могла пройти повз таку базову і водночас кльову спідницю.


Черевики Zara

Недавно їх купила в Zara і не знімаю вже кілька тижнів. Підкупив вояцький стиль та зручність.

Про місто

Обожнюю місто в будь-яку пору року. Люблю взяти смачний вишневий глінтвейн на Хрещатику біля магазину «Всі. Свої», піти в бік Майдану, там до Михайлівської площі, спуститися Андріївським узвозом до Подолу, послухати вуличних музикантів.

Люблю Київ за те, що тут багато талановитих людей. Куди не глянь – якісь ідеї, стартапи і мене це дуже тішить.

Серед улюблених районів: Поділ, Золоті Ворота. Мені подобається просто гуляти вулицями. Навіть, коли подорожую до Європи, люблю, перш за все, гуляти вулицями та стежити за людьми – мене це надихає.