Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – фотографка Настя Ковальова.

Фото: Аня Озерчук

 Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – усі головні тексти тут.

Ми розмовляємо з Настею на Андріївському узвозі.

На Насті: тренч Burberry, футболка Acne Studios, джинси Rta, кеди Converse та JW Anderson, сумка Prada

Про шопінг

Я люблю шопінг, хоча тепер його мало в моєму житті. Думаю, це пов’язано з тим, що я стала дуже перебірливою. Згадую, раніше все гребла, особливо якщо це аутлет або бренд проводить розпродаж. Купувала не лише одяг не свого розміру, а й взуття. У мене є пари і 39-го, і 41-го розміру, хоча мій – 40-й. Бо це круті бренди й коштували дешево. Щоправда, половину речей уже продала та подарувала.

Серед улюблених українських брендів Ksenia Schnaider, особливо їхній денім, та одеська марка Doingfine. Ще мені подобається Bevza, але від них нічого не маю. Я не асоціюю себе із цим брендом. Він занадто жіночний для мене.

З масмаркету фанатію від Uniqlo, особливо від їхніх колаб. Недавно у них була спільна колекція з Alexander Wang, і здається, кращої спідньої білизни у мене в житті не було. Також люблю Н&М та їхню лінійку Studio. З цієї колекції я маю речі, яким 5-7 років, а вони однаково мають крутий вигляд. З-поміж брендів преміум-класу віддаю перевагу Acne Studios та Helmut Lang, я б увесь їхній одяг носила. Ще подобається Walk Of Shame.

Обожнюю секонди та барахолки. Є одне місце в Одесі, яке особливо люблю. Недавно купила там нереальний червоний жакет Escada всього за 100 гривень.


Тренч Burberry

Нічого незвичайного, класичний тренч. Його отримала від подруги, яка живе не в Україні.


Футболка Acne Studios

Не можу без неї жити, хоч їй уже близько п’яти років.


Джинси Rta

Купила їх у The Icon, це новий бренд для мене.


Кеди JW Anderson

Я дуже хотіла конкретно ці білі кеди. Довго їх шукала, а потім друг купив для мене в Москві.


Сумка Prada

Придбала її колись у Флоренції. Здається, це була перша дорога покупка в моєму житті. Круто, що досі її ношу, бо всі інші стали неактуальними.

Про місто

Я переїхала до Києва п’ять років тому. Зараз я люблю це місто, але так було не завжди. Мій переїзд припав на час Майдану. Тоді було вороже ставлення до людей зі сходу, а я з Донецька. Не можу сказати, що хтось конкретно мене ображав, але загалом люди були непривітні. Мій автомобіль має донецьку реєстрацію, і я часто потрапляла на неадекватних людей на дорозі. Мені на машину плювали, чимось її поливали. Здавалося, що все проти мене. Але це все змінилося тоді, коли я пішла працювати в Oh My Look. Там я познайомилася з крутими людьми й полюбила місто. Можна сказати, що мій класний Київ почався з роботою в Oh My Look.

Серед улюблених локацій у місті Маріїнський парк, я багато часу проводжу там з книгою. Подобається вулиця Шовковична в цьому ж районі.

Поїсти в Києві люблю в «Зигзагу», «Косатці», якщо бар – то The Cinematographer's Party.