Фотографуємо містян і запитуємо їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – блогерка Марія Дудар.

Фото: Аня Озерчук

Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Машею на вулиці Михайлівській.

На Марії: бейсболка Valentino, жакет & Other Stories, джинси Massimo Dutti, кросівки Nike Air, намисто та тренч no name, боді H&M

Про шопінг

Ставлюся до речей спокійно. Я з тих людей, кого вони знаходять самі, мені не доводиться витрачати багато часу на шопінг. Хоча іноді практикую сам процес як терапію для покращення настрою, та це буває рідко. Останнім часом дотримуюся позиції розумного споживання. Обожнюю знаходити одяг на маркетах, барахолках чи секондах. Іноді подумки візуалізую щось, а за деякий час знаходжу схоже.

Люблю міксувати одяг. Хоч сьогоднішній мій лук простий і лаконічний.


Бейсболка Valentino

Одна з останніх моїх знахідок на благодійному маркеті «Кураж Базар». Хотіла придбати щось схоже, аби доповнювати ним повсякденні луки. Ще на купівлю бейсболки мене надихнула зйомка з Хайлі Бібер для Vogue Paris, у якій стилісти повторили образи принцеси Діани.


Боді H&M

Цей боді мені подарувала подруга. Тільки-но я його побачила, зрозуміла, що він кльово поєднуватиметься з чорним жакетом.


Жакет & Other Stories

Класичний чорний жакет придбала, коли їздила з подружками до Мілана цієї весни. Купила його, бо справді була потреба, а ще класна ціна.


Намисто no name

Прикраси з’являються в мене стихійно. Найчастіше це або раптова покупка, щоб урізноманітнити образи, або подарунки. Ще буває залишаю собі аксесуари після зйомок. По-моєму, так було з цим кольє.


Джинси Massimo Dutti

Вони універсальні, мають ідеальний колір і високу посадку.


Кросівки Nike Air

Замшеві Nike Air – як осіння класика: у них зручно та затишно.


Тренч no name

Тренч корейського бренду купила у шоурумі в Москві. Він сподобався мені кольором імбирного печива та ідеальним фасоном. Досить складно було знайти саме такий, попри актуальність тренчів останні кілька сезонів.

Про місто

З Києвом в мене особливі стосунки. Останні п’ять років я жила в іншій країні, а в столиці минули мої студентські роки. Тепер я повернулася, щоб зібратися з думками, провести час з близькими, друзями та сім’єю. І ось два місяці знайомилася з Києвом ніби вперше. За п’ять років тут багато чого змінилось, і я в захваті. Багато нових закладів, здається, усіх місць must visit я навіть перерахувати не можу. Дуже радію за українських дизайнерів і все, що пов’язане з творчістю. Київ – місто талановитих людей, його атмосфера закохує та надихає, особливо восени.