Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – музикант і співвласник кафе Orang+Utan Антон Савлєпов.

Фото: Аня Озерчук

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Антоном на Поштовій площі.

На Антонові: окуляри Polaroid, футболка MISBHV, джинси Proenza Schouler, кеди Novesta, рюкзак Stella McCartney

Про шопінг

Здебільшого я купую речі онлайн. Замовляю на сайті Farfetch чи Socialism. Також купую одяг у подорожах або в Києві у стокових магазинах Helen Marlen та Asthik. У масмаркеті майже нічого не беру. Люблю відчувати якість і цупкість тканини на дотик, а в масмаркеті такого нема. Там можна купити тільки класні футболки для сну. Винятком є бренд Uniqlo, їм я довіряю. А H&M чи Zara не моє. Я не сноб, просто для себе там нічого не можу підібрати.

Великі гроші на шопінг не витрачаю, але водночас хочу носити якісний і кльовий одяг. Тому все купую в сезон знижок. Серед улюблених брендів: Raf Simons, Stella McCartney, Sacai, Maharishi.


Окуляри Polaroid

Окулярами займається моя дівчина. Вона каже, що ця модель мені личить, і я їй довіряю, хоча сам не почуваюся в них цілком комфортно. Але якщо я подобаюся своїй дівчині – мені цього достатньо.


Футболка MISBHV

Бренд заснувала дівчина з Польщі, і справи у неї йдуть кльово. MISBHV тепер серед всесвітньо відомих брендів. У їхніх речах навіть Rihanna знімалась у кліпі.


Джинси Proenza Schouler

Щойно їх одягнув – відчув себе офігенно. Чому ми перестали носити кльош? Це втрачена мода, яка була свого часу недооцінена. І саме «підстрілені» внизу та вузькі зверху штани – це сексуально та оригінально, на мою думку.


Кеди Novesta

Я їх придбав у магазині Kapkan. Мені були потрібні кеди, але я не хотів купувати класичні Converse. Ця пара виявилася дуже зручною.


Рюкзак Stella McCartney

Це не зручний, але красивий рюкзак. Я інколи можу дозволити собі такі речі.

Про місто

Я переїхав до Києва у 18 років, щоб танцювати та розвиватись. На той час я танцював у балеті Quest, з яким ми брали участь у проєкті «Шанс». Це була більше фанова робота, яка в результаті зіграла ключову роль у моєму житті.

Загалом Київ я не дуже люблю і весь час маю бажання звідси поїхати. І коли в нас концерти – це для мене найкращий час, бо я їду з міста, заробляю гроші та отримую увагу глядачів (сміється). Я вважаю це місто некомфортним. Переживаю стрес, коли виходжу на вулиці. Я живу в центрі, зазвичай там шумно, водії паркуються на тротуарах, а люди занадто відверто розглядають мене. Тому я переважно сиджу вдома, бо це найкомфортніше місце.

Я хотів би сказати, що мені подобається новий міст у Києві. Коли я був там уперше, під час зйомок нового кліпу, то було мало людей. Того ранку стелився красивий легкий туман, було приємно і добре. Але весь бекграунд, який пов’язаний із цим мостом, не дає мені його полюбити.

Днями я катався на катамарані на Оболоні. Мені дуже сподобалось, особливо те, що довкола красива природа.

Серед улюблених закладів, звичайно, Orang+Utan. Я називаю цей заклад не тому, що він мій, а тому, що реально щодня користуюся доставкою їжі звідти. Ще мені подобається Zelyonka. Нещодавно я почав відвідувати місця, які не орієнтовані на веганську кухню, проте пропонують окремі веганські позиції, наприклад Good Girl, Dogs&Tails. Каву люблю випити в Takava або ж заварити вдома методом V60.

Також мені подобається Goodwine, я ходив туди, коли там ще зовсім не було людей, окрім відомих особистостей та політиків. Я ще думав, хоч би вони не закрились. Але сьогодні ми бачимо, що це місце стає культовим.