Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – PR-менеджерка G.Bar & SO DODO Софія Суворова.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо із Софією біля Київського велотреку.

На Софії: жакет Zara, топ «Марі каже «Так!», кеди Converse x Comme Des Garçons, джинси Zara, сумка та намисто no name.

Про шопінг

Я з тих людей, які купують менше, але якісніше. Частіше за все оновлюю гардероб за кордоном. Часто буваю в Німеччині і звідти привожу нові речі. Там спокійніше шопитись, бо менше людей в магазинах, та і взагалі в Києві у мене не завжди є час на покупки.

Я спокійно ставлюся до речей, але віддаю перевагу базовим речам. Одягаюсь у те, що мені подобається та в чому комфортно. На роботі у нас немає чіткого дрес-коду, але якщо робочий день передбачає зустрічі, то, звичайно, я намагаюсь виглядати більш по-діловому.

До вінтажу та секонду ставлюсь спокійно, інколи можу щось там купити. Останнім часом через роботу встигаю купувати тільки онлайн. Хоча нещодавно на Kyivness спонтанно придбала сукню і задоволена нею.


Жакет Zara

Купила у нашій Zara. Якось побачила на своїй подрузі такий і він мені сподобався. Ще в нього хороший склад.


Аксесуари no name

Ці прикраси належать моїй мамі. Вона носила їх, ще коли була молода. Нещодавно я приїхала до батьків і забрала собі.


Топ «Марі каже «Так!»

Це топ українського виробника, мені його подарували після зйомки.


Джинси Zara

Ці джинси – теж Zara. Купила їх, бо сподобався колір і фасон. Я надаю перевагу вільнішим моделям джинсів.


Сумка no name

Ця сумка – теж від моєї мами. Я не знаю, якого вона бренду, я просто приїхала і забрала її собі, часто так роблю (сміється).


Кеди з колаборації Converse та Comme Des Garçons

Замовляла їх через баєра.

Про місто

Я з маленького міста Кропивницький, тому мені комфортно в тих київських місцях, які нагадують про нього. Улюблені локації в Києві – вулиці Шовковична, Крутий узвіз і Русанівка, Голосіївський парк. Серед улюблених закладів – Urban Space 500, Bali Bowl Сafe та бар «1818».