Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – співзасновник та CMO Petcube Андрій Клен.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Андрієм на вулиці Паньківській.

На Андрієві: сорочка Acne Studios, футболка Ulrich Sports, брюки Y–3, гетри Y–3, кросівки Adidas by Gosha Rubchinskіy, сумка Balenciaga, бейсболка Boring Company, годинник Piet Hein Eek

Про шопінг

Найчастіше я купую речі під час подорожей. Серед улюблених брендів: MUJI, GEO, LOT2046, Undercover. З українських особливо подобається Sleeper, а також Ksenia Schnaider.

До масмаркету я ставлюся спокійно, але найбільше люблю базові речі Uniqlo. Утім, я негативно ставлюся до надмірного споживання, тому раджу купувати менше, але якісніші та іноді дорожчі речі. Вінтажка – теж гарне рішення.

Найдорожча річ у гардеробі – пальто Acne Studios, яке робить мене інтелігентним.


Сорочка Acne Studios

Придбав у паризькому магазині бренду в рамках програми подолання депресії. Маякну, коли допоможе.


Футболка Ulrich Sports

Подарунок від Марка Каплана, співзасновника бренду. Мій перший собака був пудель. Тому ця футболка гріє більше за звичайні.


Штани Y-3

Підібрав у Нью-Йорку, де ми з друзями застрягли на кілька днів через скасування рейсу МАУ. Хочу скористатися нагодою і передати привіт авіаперевізнику.


Кросівки Adidas by Gosha Rubchinskiy

Замовив онлайн у Сан-Франциско, і друг згодом привіз у Київ. До речі, кльовий чувак, ходить босоніж по офісу та живиться лише Red Bull, коли треба багато кодити.


Гетри Y-3

Забрав останні в берлінському магазині. Так радів, що не помітив: обидва праві та різних розмірів. Але хто досконалий?


Бейсболка The Boring Company

З одного боку, підтримка однойменного стартапу Ілона Маска, а з іншого, доволі точний прогноз щодо якості часу, який можна провести зі мною.


Годинник Piet Hein Eek

Не хотілося залишати Dutch Design Week в Ейндговені без сувеніру. У дизайнера годинника розкішна майстерня-магазин-ресторан за містом.


Сумка Balenciaga

Дуже органічне придбання для Гонконга, оскільки речі з великим лого від хайпових брендів сьогодні популярні в Азії. Частина прибутку з продажу йде в благодійну програму WFP.

Про місто

Я обожнюю Київ за те, що з ним нічого не зрозуміло. Це поле битви часів, поколінь, світоглядів, де всі змагаються і всі програють. У Києві реально відчуваєш життя, можеш стати частиною зміни. Тут народжуються сенси.

Щодо улюбленої локації, то процитую класика: «Но без Подола Киев невозможен».

У місті мене можна знайти в goodwine, на Житньому ринку, у закладах Гусовського та First Line, у Bursa, Burger Farm, First Point та «Планеті кіно». А ще в магазині «Продукти» на Межигірській.

Наодинці люблю сидіти в секретному подвір’ї з фонтаном на Липках.