Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Аня Парфенюк, співзасновниця проєкту Name of project.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Анею на вулиці Липській.

На Ані: футболка Metrique, мюлі Rebecca Minkoff, джинси no name, сумка Kachorovska, перстень Sova, браслет no name

Про шопінг

У мене немає улюблених шопінг-місць у Києві. Речі можу спонтанно купити на барахолці, у масмаркеті, у мультибрендових магазинах чи в українських брендах. Найчастіше купую одяг у Європі. А взагалі шопінг не моя стихія. Можливо, це тимчасово.

Серед улюблених брендів: Сos, & Оther Stories. А от із сегменту люкс не скажу, що комусь віддаю перевагу. Я частіше обираю річ, а не бренд. Мені важливо те, що я відчуваю, одягаючи її. Круто почуваюся в одязі будь-якого сегменту. З українських марок люблю Przhonskaya та Ali Saulidi.


Джинси no name

Буквально за тиждень до зйомки я купила ці джинси на «Кураж Базарі». Обожнюю такі раптові покупки. Якби поставила перед собою завдання спеціально придбати такі ж – не факт, що вийшло б.


Футболка Metrique

Це футболка українського бренду. Я працювала з Metrique раніше, тому наші з чоловіком шафи заповнені їхніми базовими речами.


Мюлі Rebecca Minkoff

Це мюлі марки Rebecca Minkoff. Забігла в Spazio перед візитом до стоматолога і випадково купила дві пари у різних кольорах. Замшеві бежевого відтінку та чорні зі шкіри. Якщо взуття, яке я вподобала, представлене в цих двох кольорах – дуже важко визначитися. Того дня саме так і було, а ще знижки, тому я купила дві пари.


Персні Sova

Ці персні мені подарували близькі люди на важливу подію. Одне з них замінює обручку, оскільки та стала завеликою для мене.


Браслети no name

Ці браслети з Балі. Один ми купили з подругою під час закінчення подорожі з Name of project на острів – як знак про виконану роботу. Ми наділи їх на руки одна одній і загадали бажання щодо проєкту. А другий браслет подарував готель в Убуді під час заселення. Простий жест, але такий приємний.


Сумка Kachorovska

Сумка українського бренду Kachorovska. Якось проходила повз їхній магазин на Льва Толстого в поганому настрої. Зайшла, закохалася, купила. Вийшла вже з усмішкою. Найулюбленіший аксесуар, який пасує майже під весь гардероб. Дуже багато варіантів поєднання.

Про місто

Моє місце сили номер один – Ботанічний сад імені Гришка. Щотижня у мене є день, коли я виділяю час, їду туди і просто медитую, прогулюючись парком. Я роблю це в будь-яку пору року, не тільки коли тепло. Дуже ціную час, проведений наодинці з собою. Іноді слухаю музику або аудіокниги. Але здебільшого власні думки та звуки природи.

Ще одна улюблена локація – Admiral Club. Після того як ми відсвяткували там весілля з чоловіком, це місце стало не просто заміськими комплексом, куди можна поїхати відпочити з друзями чи сім’єю, а чимось більшим. З подружками намагаємося кілька разів на рік вибратися в Admiral Club влітку. Але виходить, як правило, тільки раз.

У місті найбільше подобаються заклади: Under Wonder, Parovozz, Drinkarnia, «Любимый Дядя» та Aroma на вулиці Діловій. Останній заклад – це наш тимчасовий офіс. Тому не можемо не любити місце, де проводимо багато часу, обговорюючи важливі питання. А ще після двох перших відвідин зрозуміла, що буду часто повертатися в Good Girl. Ідеальна локація і дуже класна атмосфера.

Якщо уявити моїх майбутніх нових друзів, які ніколи не були в Києві і які планують приїхати до мене в гості, то маршрут буде такий: після аеропорту я повезу їх відпочити до класної і затишної квартири в центрі Києва, яку знайду на Airbnb. Шкода таких поки небагато, але я вірю, що скоро, обираючи на Airbnb локацію, Київ запропонує більше гідних варіантів. Далі ми поїдемо в Good Wine, щоб скупитися продуктами для пікніка і випити смачної кави в Yellow Place. Приїдемо в ботсад з їжею, вином та пледами, підемо на секретну галявину і відзначимо їхній приїзд.