Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героєм нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» став співвласник «Планети кіно» Діма Деркач.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Дмитром на проспекті Степана Бандери.

На Дімі: окуляри Yohji Yamamoto, футболка Ksenia Schnaider, джинси Natural Selection, ремінь Off-White, кеди Vans у колаборації з Fear of God.

Про шопінг

Мій шопінг – це переважно онлайн-покупки. Я отримую посилки постійним потоком. Зазвичай замовляю на Farfetch, Luisaviaroma, а кросівки останнім часом – на StockX. Цей ресурс дуже крутий. У них система купівлі схожа на Ebay, але ще є верифікація, це дає впевненість, що ти отримаєш оригінальну пару й тебе ніхто не кине.

Також мені подобається шукати цікаві українські бренди. Серед улюблених: Metrique, Ksenia Schnaider, Hard та Riot Division. Бренди, які найбільше подобаються у сегменті люкс, – Balenciaga, Vetements, Palm Angels та частково Louis Vuitton. А з масмаркету це Zara, H&M, тут купую базові речі, але зазвичай я шукаю цікавий streatwear молодих брендів в Chinatown Market, Skoot Apparel та Surf is dead.

Ще недавно захопився покупками різноманітного мерчу музикантів. З останнього, що придбав – мерч Travis Scott, Nicki Minaj. Тому що це завжди лімітовані речі й мало у кого таке побачиш, а ще коштують недорого.

Я фанат кросівок, у моїй колекції близько 50 пар. З них 30 – це дуже унікальне, рідкісне і дороге взуття. Ще у мене є звичайні пари, які просто подобаються. Улюблені снікерси виділити складно, оскільки є ті, які люблю носити, а інші я просто радий, що маю.

Найкрутіша та найдорожча пара в колекції – Nike Yeezy Red October. День релізу я просидів в інтернеті й намагався замовити їх онлайн, але ціна була захмарна: близько п’яти тисяч доларів, а в деяких риселерах доходило й до десяти. І я просто почав шукати в Іnstagram за хештегом людей, які вже встигли відкопати цю пару, і пропонував купити у них. І дівчина з Німеччини з моїм розміром погодилася їх продати.


Окуляри Yohji Yamamoto

Купив їх три місяці тому в оптиці «Ніколен». Це магазин з дуже дивним стилем, але водночас із хорошим асортиментом окулярів.


Футболка Ksenia Schnaider

Я вважаю, що це найкрутіший фешн-бренд України. Цю футболку купив через зухвалий напис «Corruption».


Джинси Natural Selection

Замовив цю модель онлайн на Farfetch. Купив їх у період, коли шукав мішкуваті джинси.


Ремінь Off-White

Цей ремінь йшов у комплекті з дорожною сумкою від Off-White із зовсім іншим призначенням, але я вирішив, що носитиму його на брюках. Тим паче, він не відрізняється від моделей, які продаються саме як ремінь.


Кеди Vans у колаборації з Fear of God

Я купив кеди Vans торік улітку на Ebay. Спершу хотів зовсім іншу модель, але з нею не пощастило, тому замовив ці.

Про місто

Усе моє дитинство минуло на Західній Україні, але потім з батьками ми переїхали до Києва. Люблю це місто.

Серед улюблених локацій: ботсад на Печерську, дорога від парку Слави до лаври, а сидіти подобається у сквері біля Театру Івана Франка, там затишно. Раніше любив Андріївський узвіз, але він став дуже туристичним і людним. Улюблений район у місті – Печерський.

Ще я дуже люблю Good Wine. Це унікальне місце, як на мене. Там кльовий супермаркет, бар, ресторан, кав’ярня, чудова локація. Я був багато де у світі й не бачив нічого крутішого та схожого на наш Good Wine. Всім друзям і знайомим, які приїжджають до Києва в гості, мені хочеться показувати це місце. Також подобається їжа в ресторанах Adelle та «Итальянская редакция», десерти у Milk Bar, коктейлі Loggerhead та Dogs and Tails.