Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – Катя Осипова.

Фото: Аня Бобирєва

Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Катею на вулиці Великій Васильківській.

На Каті: черевики Zara, джинси Zara, светр H&M, сумка Kachorovska, пальто з AliExpress, сережки Parfois

Про шопінг

Я не витрачаю багато грошей на шопінг. Останнім часом узагалі люблю щось вишукувати на AliExpress. Я там і джинси, і спідниці, і багато інших речей замовляла. Здається, «впіймала» залежність від цього сайту.

Серед улюблених брендів із мас-маркету – Mango, H&M і & Other Stories. В останньому рідко щось купую. Речі там класні, але мені вони не дуже пасують. Така ж історія із Zara.

У сегменті люкс майже нічого не купую. Я почуваюся некомфортно, коли ношу бренд, який претендує на щось «трошки більше». Ці речі мають власні моральні вимоги до людини, яка їх одягає. Наразі я не відповідаю цим вимогам, тому почуваюся не у своїй тарілці. Однак це не стосується авто. Я їжджу на яскравій машині, яка привертає багато уваги, закохана в цю модель з 12 років. І в 23 роки я щодня керую машиною мрії. Завдяки тату, це був його подарунок мені.


Cережки Parfois

Купила їх восени. Вийшла на прогулянку й на зворотному шляху зазирнула в магазин. На касі були сережки по 39 та 59 гривень, там я і знайшла їх.


Светр H&M

Два роки тому придбала його в Амстердамі.


Джинси Zara

Купила їх у Києві напередодні Нового року.


Черевики Zara

Замовляла через баєрку з Європи рік тому, бо так дешевше й конкретно цієї моделі в нас не було, здається.


Пальто з AliExpress

Воно мені обійшлося в 1 300 гривень. У складі 30% шерсті.


Сумка Kachorovska

Я купила модель Erna, коли вона в них тільки з’явилась, ще до того, як усі почали ходити з цими сумками. Тоді я обрала блакитну, а цю сіру придбала в грудні. Я самопроголошена амбасадорка Erna з Kachorovska, але вони про це не знають.

Про місто

Я з Києва й дуже люблю це місто. Особливо мені подобається вулиця Терещенківська, парк Шевченка. А також Золоті ворота, Рейтарська та частина урядового кварталу на Печерську.