Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. До Міжнародного дня діджея героїнею нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» стала Дарія Коломієць.

  Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Ми розмовляємо з Дашею біля бару «Бездельники» на вулиці Саксаганського.

На Даші: сережки Weekday, футболка Urban Outfitters, комбінезон Weekday, рукавички Hestra, пальто Walk of Shame, кросівки Adidas

Про шопінг

Мій улюблений шопінг – у вінілових магазинах. [сміється] Звичайно, раніше я дуже любила одяг. Добре пам’ятаю, як уперше поїхала до Америки на концерт Coldplay в Лос-Анджелес. Тоді в мене тремтіли руки та коліна від магазинів і речей.

Я любила класні речі із самого дитинства. Проте гарних було не багато, а те, що було доступне – не дуже красиве. Тому, коли почала заробляти, не стримувала себе. Та потім зрозуміла, що речей стало забагато і вони почали тиснути на мене. І все це при тому, що я навіть не шоплюся. Тож я вирішила все роздарувати. І мені стало легко та комфортно.

Пам’ятаю, як полетіла до Ісландії на зйомки кліпу Pianoboy. Я настільки кайфувала від природи, яка мене оточувала, що навіть не думала про речі. Там я також знайшла магазин вінілів, де відчула те саме, що й колись в Америці. З того часу почала спокійно ставитися до красивого одягу і рада з цього. Думаю, це ще пов’язано з тим, що я часто знімалась для журналів або ж стилісти одягали мене для ефірів. Так у мене була можливість не купувати річ, а просто одягнути її на певний час, і втамувати спрагу до красивого вбрання.

Серед українських брендів люблю Ksenia Schnaider, я багато з нею працювала. Також Ali Saulidi, особливо за те, як він ставиться до взуття – як до витвору мистецтва. Люблю Лілю Пустовіт за жіночність колекцій, оскільки я фанатка суконь.


Cережки Weekday

Я купила їх під час поїздки до Лондона. Дуже подобається цей бренд. Плануючи подорож за кордон, обов’язково перевіряю, чи є там магазин Weekday.


Рукавички Hestra

Не знаю, що це за бренд, мені їх купила мама.


Комбінезон Weekday

У моєму гардеробі чимало речей цього бренду. Коли б я не зайшла в магазин Weekday, мені там завжди щось подобається. Цей комбінезон придбала в Гамбурзі, де, власне, років п’ять тому і народилась моя любов до бренду.


Пальто Walk of Shame

Дуже люблю цей бренд і стежу за ним давно. У нас він представлений у ЦУМі. Це пальто – моя перша річ Walk of Shame, яку ще й придбала з хорошою знижкою −80%. Подобається, що воно двостороннє.


Кросівки Adidas

Я амбасадорка бренду в Україні, тож у мене дуже багато кросівок Adidas. Почалося все з того, що я грала сет для івенту бренду, а за якийсь час стала їхнім амбасадором. Раніше я не любила спортивний одяг, у мене його майже не було. Сьогодні мій гардероб заполонили спортивні речі, і я зрозуміла, наскільки це круто і зручно.

Про місто

Як би це попсово не звучало, але мої улюблені локації – Рейтарська, Ярвал та Золоті ворота. Саме їх я показувала б усім гостям міста. Ще люблю Київ за його різноманітність і відкритість до чогось нового. Особливо це проявляється через музику. Раніше ніхто б не подумав, що в місті є люди, які підуть на концерт Benjamin Clementine, але за останні два роки він уже кілька разів приїжджав.