Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – дизайнерка Катя Тимошенко.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Катею на вулиці Ярославів Вал.

На Каті: окуляри P.Y.E optics, сережки та каблучка Celine, водолазка Uniqlo та Alexander Wang, брюки Katimo Clothes, взуття Martin Margiela, пальто Max Mara, сумка Jil Sander

Про шопінг

Через роботу одяг я купую вкрай рідко. Зазвичай обираю джинси, взуття та аксесуари. Найчастіше шоплюсь онлайн на Farfetch, Luisaviaroma тощо. З кожного мені надходять сповіщення про акції, знижки, і тоді я замовляю.

Серед улюблених брендів: Old Celine (так називають речі Celine, які бренд випускав за час роботи креативної директорки Фібі Фало – ред.), Jil Sander. З мас-маркету це Uniqlo – y них дуже класні базові речі. Інколи Mango, раніше подобалася Zara, але тепер менше.

Проти секонду нічого не маю, однак, аби там щось вартісне знайти, треба добре поритись і витратити багато часу.


P.Y.E optics

Це пітерський бренд. Мої стосунки з будь-якими окулярами завжди були непрості, бо я відчуваю їх на собі й це створює дискомфорт. Звичайно, можна купити Mykita, але вони коштують близько 600 євро. Окуляри ношу не щодня, тому мені було трохи шкода віддавати такі гроші. Тож я купила P.Y.E optics, вони зручні й не надто дорогі


Сережки та каблучка Celine

Це подарунок на мій день народження з Парижа. Дуже люблю Celine.


Водолазка Uniqlo та Alexander Wang

Я купила цей лонгслів у всіх кольорах, представлених у Парижі. Це було на початку осені, коли у Франції ще тепло й ажіотажу на термобілизну, звісно, немає. Тому мені пощастило знайти свій розмір.


Сумка Jil Sander

Це подарунок самій собі на день народження.


Брюки Katimo Clothes

Я певною мірою профдеформована й тому від одягу вимагаю дуже багато. Звертаю увагу на шви, якість тканини. Чесно шукала хороші штани, але, як це часто буває, не знайшла. Тому вирішила пошити їх самостійно.


Взуття Martin Margiela

Я не людина підборів, тому мене рідко можна в них побачити. Але це єдина колодка, яка мені підходить. Можу цю пару носити весь день. У мене їх навіть дві, тільки кольори різні.


Пальто Max Mara

У момент, коли здавалось, що ці пальта вже не в тренді і їх усі відносили, я чомусь дуже сильно його захотіла.

Річ у тому, що в мене особливий вид шопоголізму: для мене важливо приміряти одяг, помацати, не обов’язково купувати його. Так було і з цим пальтом. Я лише хотіла поміряти, а потім зрозуміла, що не можу без нього жити.

Про місто

Я з Дніпра, але в Києві вже сім років і дуже його люблю. Навіть із суперкрутої подорожі, що мене надихає, я повертаюся сюди з радістю. Адже тут мої люди та улюблена робота. І якби постало питання про переїзд, мені було б складно, бо енергетично це моє місто.

У Києві є одна топова локація, де мені найкомфортніше, – Золоті ворота.