Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – дизайнерка бренду TTSWTRS Аня Осмєхіна.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Анею на вулиці Антоновича.

На Ані: куртка Anton Belinskiy, худі TTSWTRS, джинси Zara, сумка Celine, ботильйони Premiata

Про шопінг

Коли я жила в Москві, то шопилась тільки на Farfetch. Тому що часу для покупок офлайн зовсім не було. Це все через ритм життя. Зазвичай пізно ввечері я приходила додому, їла холодну пасту, а о 6 ранку їхала на нову зйомку. Тому в Москві весь шопінг був онлайн.

У Києві інакше, мені зовсім не хочеться речей. Тут я не задумуюсь, у що одягнена. Наприклад, якось я ходила вдома у легінсах, на яких ще й зібралася вся шерсть світу. Я вийшла в них у магазин і, тільки коли чоловік на вулиці дивно і суворо на мене глянув, збагнула, що забула вдягнути джинси.

Бренди, за які мені не шкода віддати гонорар, – це Balenciaga, Simone Rocha, Ambush. Ще подобається Vetements, але міряєш і думаєш, що 900 євро за худі, де оверлок лоскоче твою шию, – трохи забагато.

З мас-маркету інколи обираю речі в H&M. Однак тепер більше хочеться купувати щось до квартири, тому я радше піду в H&M Home чи Zara Home, ніж у відділ з одягом. Я на рік переїхала на Балі, і це мене навчило, що все, що потрібно, – це труси та буси. Там вологість дуже висока, тож речі псуються швидко.


Куртка Anton Belinskiy

Я побачила в Instagram Антона цю куртку, придбала її та відтоді з нею не розлучалася. Дуже подобається мені.


Худі TTSWTRS

Цю річ нашого бренду мені віддали дівчата з виробництва. Підозрюю, що вона просто бракована.


Джинси Zara

Джинси Zara залишилися з моєї минулої роботи стиліста. Я підготувала їх для якогось танцівника на ефір, але вони не знадобилися.


Сумка Celine

Придбала її колись давно в Sanahunt. Дуже хотіла чорну, але оскільки її не було, то довелося брати синю.


Ботильйони Premiata

Купила в магазині «Цветной», коли проживала в Москві.

Про місто

Дуже люблю Київ, хоча тут мені сняться погані сни. Жила тут до переїзду в Москву і тепер знову повернулася. Мені подобається в Києві все, особливо люди. Тут і моя крута команда.

Якщо говорити про локації, то люблю вулицю Антоновича та ботанічний сад на «Університеті».