Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – музикант і співзасновник бренду Katimo Віталій Панов.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Віталієм на вулиці Рейтарській.

На Віталієві: куртки Uniqlo, водолазка Uniqlo, жакет Emporio Armani, взуття Marsell, брюки Acne Studios.

Про шопінг

Як правило, шоплюся під час подорожей до Європи. Якщо в Києві, то це «Мандарин Плаза», The Icon. Там можна щось цікаве знайти, якщо пощастить. Усе-таки до нас доїжджають не найцікавіші колекції, і вартість суттєво відрізняється.

Серед улюблених брендів сегменту люкс – Acne Studios та Ami Paris. Шкода, що в Україні вони поки не представлені повноцінно. У Києві загалом шопитися чоловічими речами важко. У нас альтернативи Zara і Mango Man немає – тобто ти доступного нічого не знайдеш.

Максимальна сума, яку я можу витратити на одяг, постійно зростає. Це дещо нагадує купівлю машини. Спочатку плануєш придбати її за 15 тисяч, а потім йдеш в автосалон і розумієш, що за 20 можеш купити абсолютно новий автомобіль – і готовий віддати більше. Те саме відбувається і на шопінгу. Спершу ти не готовий заплатити за річ більше ніж п’ять тисяч, однак потім розумієш, що, віддавши більше, отримуєш абсолютно оригінальну та якісну річ.

З українських брендів чоловічого одягу когось конкретного складно виділити. По-перше, самих брендів, які спеціалізуються на чоловічому сегменті – мало. По-друге, ті, які є, не мій формат. Можу виділити Covernumberone – їхні аксесуари можуть носити як чоловіки, так і жінки.


Куртки Uniqlo

Одну з них я купив у Парижі, а другу в Москві. У будь-якому місті Європи завжди заходжу в цей магазин. Подобається їхня базовість і технологічність.


Жакет Emporio Armani

Мені потрібен був жакет, і я не хотів купувати базовий і класичний. Хотілось якийсь цікавий та незвичайний. Ми з дружиною поїхали, здається, в Spazzio, і там я знайшов цей жакет. Він зачепив мене своїм незвичним кроєм і коміром.


Водолазка Uniqlo

Придбав її теж під час поїздки до Москви.


Брюки Acne Studios

Купив чи то в Парижі, чи то в Копенгагені, вже не пригадую.


Взуття Marsell

Я знайшов їх у нашому Helen Marlen. Не можу сказати, що це найзручніше взуття, яке у мене є, але вони вирізняються зручною підошвою та м’якою шкірою. Люблю їх за те, що чим більше їх носиш, тим крутіший вони мають вигляд.

Про місто

У мене з Києвом довга та цікава історія. Спочатку я сюди приїхав після армії і жив у місті півтора року. Потім вирушив до Москви і проживав там близько шести років. А тоді знову повернувся до Києва. Ми з дружиною навіть недавно туди їздили, і я вкотре переконався, що це не моє місто. Бо саме в Москві не знайшов того, що є тут. У Києва є душа, наприклад, вулиця Рейтарська.

Зазвичай ми з дружиною їздимо до Європи, щоб перезарядитись, освіжити думки та надихнутись, але коли такої можливості немає, то шукаємо «місце сили» тут. Так ми відкрили для себе ботанічний сад. Це дуже душевне місце.