Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – співзасновниця магазину Hello Glasses Дарія Беспалова.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Дашею на вулиці Воздвиженській.

На Даші: окуляри Mykita, жакет no name, водолазка H&M Studio, джинси Topshop, ботильйони Acne Studios, пальто Ennes

Про шопінг

Я не шопоголік, і найбільша сума, яку витрачала на покупки, – тисяча євро. Це була спонтанна, але дуже бажана річ – мюлі Vetements. Переважно купую одяг в інтернеті, тому що не люблю витрачати час саме на похід магазинами. Мені подобається шопінг, тільки якщо це невеликий концепт-стор. Торговельні центри та моли не мій варіант.

Серед мас-маркету люблю H&M, особливо їхню лінійку H&M Studio, та & Other Stories. З дорожчих: Acne Studios, The Row, Saks Potts, серед українських – Sleeper, Ksenia Schnaider і Ienki Ienki. Подобається, що цi марки роблять монопродукти.

До секонду ставлюся добре. Саме там мені вдалося купити багато колекцiйних вінтажних речей. Наприклад, якось я придбала в Humana за смішні гроші подіумне пальто Jean-Charles de Castelbajac за 150 гривень. Або шкіряну косуху Gaultier із серії Junior, яку випускали лише кілька років.


Окуляри Mykіta

Це для нас не просто бренд. Ми знайомі з власником і головним дизайнером, адже кілька років тому Мартін був на відкритті Hello Glasses. Щоразу, коли приїжджаємо в Берлін, він нам проводить екскурсію на заводі.


Жакет no name

Я його колись купила в Humana для Саші (чоловік Дарії – ред.), але після хімчистки жакет сів і так став моїм.


Водолазка H&M Studio

Дуже тонка й тепла річ. Базова, але непоганої якості, за це і люблю.


Джинси Topshop

Уже другі чи треті джинси цієї моделі. Так склалося, що саме вони мені найбільше пасують і є дуже універсальними. Ще маю такі чорні.


Ботильйони Acne Studios

Це дуже стара модель, і в моєму гардеробі є такі ж, але кольорові.


Пальто Ennes

Я купила це пальто в Icon і відтоді жодного разу не змерзла. Плюс у тому, що воно звичайне, тепле і, найголовніше, легке.

Про місто

Улюбленим районом міста є Золоті ворота, бо там живу, мені там комфортно. Саме на Золотих воротах розташовані місця, які найчастіше відвідую. Серед класних локацій можу виділити булочну одразу біля мого дому – Le Fabrique. Її власником є француз, тому там дуже смачні круасани – як у Парижі. Це моя секретна точка на карті Києва.

Крім того, дуже подобається «Павлівський сад». Там атмосфера дитинства, ніби ти у себе в дворі. Навіть якщо приходиш увечері та в мороз, у парку завжди хтось буде з дітьми. Львівську площу люблю, ми тут і живемо. На Лук’янівці є класне місце під назвою «дача Хрущова». Вона дуже крута, розташована на території лікарні. Там справді колись була дача Хрущова, а поруч з нею – озера, зоопарк. Тепер вона напіврозвалена, тому раджу туди йти теплого сонячного дня, бо в похмурий буде трохи депресивно. Ще подобається Поділ, бо тут усе низько.