Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – стиліст Костя Гончарук.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Костею на вулиці Тарасівській.

На Кості: черевики Diesel, брюки Adidas, водолазка Uniqlo, шапка Urban Outfitters, шарф no name, пальто вінтаж

Про шопінг

Майже всі речі я купую під час роботи або подорожей. Те, що на мені зараз – не виняток. Прикро визнавати, але, порівняно з Європою, в Україні поки що дуже невеликий асортимент і часто завищені ціни, тому не можна втрачати можливість походити по магазинах в інших країнах.

Найбільше я не люблю «вимушений» шопінг. Для мене важливо почуватися комфортно в одязі, тому я не стану купувати все підряд лише тому, що на вулиці зима, а я ще без рукавиць чи теплого светра. Краще шукатиму до переможного кінця, поки не закохаюся в річ і не зрозумію, що це саме вона.

З брендів, особливо для зимового сезону, можу виділити Uniqlo. Це якраз той унікальний випадок, коли дотримано баланс між «тепло» і «зручно». Бо тепло – це не обов’язково занадто об’ємно і важко. А я не люблю відчувати, що щось сковує рухи. Подобається, що продають Urban Outfitters. Якщо говорити про магазини, представлені на українському ринку, то це Zara. Звичайно, там не завжди можна знайти те, що буде подобатися не один сезон.

Найчастіше я знаходжу речі під час проектів. Тому у вільний час намагаюся триматися подалі від торгових центрів. Усе-таки в світі є ще багато чого прекрасного, чим я хотів би зайнятися поза роботою.

Не можу сказати, що витрачаю багато грошей на свій гардероб. Зазвичай я знаю, де і на що є сейл і де знайти розмір. Мені не шкода витратитися на взуття. Воно обов’язково має бути якісним, практичним і зручним.


Черевики Diesel

Черевики купив під час шопінгу для музичного відео.


Водолазка Uniqlo, брюки Adidas, шапка Urban Outfitters

Гольф, штани і шапку придбав під час подорожі в Берлін.


Шарф no name

Шарф мені подарували, на ньому не вказано бренд.


Пальто вінтаж

Пальто я знайшов на одній з барахолок. Завжди хочеться мати в своєму гардеробі щось унікальне, а не куплене в ТЦ, у чому побачиш ще півміста. Не хочеться втрачати індивідуальність. Тож якщо й купувати у мас-маркеті, то щось дуже дивне, на що не зважаться інші.

Про місто

Я переїхав до Києва з Одеси три роки тому. Мене завжди манило велике місто, але я розумів, що спочатку повинен закінчити навчання в університеті. Я вирішив, що тільки-но отримаю диплом – вирушу на вокзал.

Київ виправдав абсолютно всі мої очікування. Я одразу влився в ритм і відчув це місто. В Одесі мені було мало динаміки. Там усе-таки люди з південним темпераментом. Вони звикли вести дозвільний спосіб життя.

Моє улюблене місце в Києві – район Золотих воріт. Мені здається, що якби мені не довелося їздити по роботі, то я взагалі не виїжджав би з цього району. Тут  улюблені парки, заклади, спортзал.

Щодо закладів, то це пекарня Coquelicot – якщо на ранкову каву чи обід. «Косатка» – ідеальна для вечері з друзями та балаканини за коктейлем. Улітку немає нічого кращого, ніж вечір на Пейзажній алеї.