Продовжуємо фотографувати містян і запитувати їх про одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу рубрики «Зовнішній вигляд» – блогерка Аліна Френдій.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Аліною на вулиці Глибочицькій.

На Аліні: окуляри Ray Ban, пальто Tote, сумка Furla Metropolis, блуза Mango, брюки Zara, взуття з Frendiy Studio

Про шопінг

Шопінг – це для мене терапія. Буквально кілька днів тому писала пост про те, що дівчата діляться на два типи. Ті, яким завжди потрібні обновки, й ті, хто купує якісні речі, але дуже рідко. Я належу до тих, хто любить часто купувати одяг. Мені завжди потрібні обновки. І навіть якщо це базова водолазка чорного кольору – вона дає змогу відчути себе по-новому.

Люблю шопінг як онлайн, так і офлайн. Я рекламую багато магазинів, серед яких у мене багато фаворитів – у них я замовляю одяг онлайн. Однак розумію людей, які люблять прийти і побачити все наживо та приміряти, щоб зрозуміти, чи підходить той чи інший фасон.

Якщо говорити про улюблені бренди, то я поділила б усе на групи: серед мас-маркету виділю Mango та Zara, українські бренди – моя фаворитка Ksenia Schnaider. Щодо люксових – це старий Celine, Stella McCartney та Max Mara. Ці три бренди найбільше запали в душу. Їхній одяг – це лаконічно, класично і поза часом.

Я добре ставлюся до секонду, у мене є одяг звідти. На жаль, зараз просто немає часу там щось шукати. Найголовніше, аби річ мала гарний вигляд, була чистою та випрасуваною. Вміти добре поєднувати речі різних цін – це талант. Якщо у тебе є смак, ти матимеш стильний вигляд і без грошей.


Окуляри Ray Ban

У мене весела історія з цими окулярами. Це вже третя пара в гардеробі. Вперше я їх придбала в 11 класі, після того раз губила, раз розбила, а сьогодні, перед зйомкою, на них ще й сіла в машині. І коли я звертаюся до своєї знайомої баєрки й кажу, що мені знову потрібні Ray Ban Round, зелені в золотій оправі, то вона сміється і пропонує щось інше спробувати. Але я не здаюся.


Пальто Toté

Я завжди хотіла теплий тренч, який носитиму довше, ніж кілька тижнів весняного та осіннього сезонів. Тому вирішила пошити тепле тренч-пальто, яке буде класичне, але водночас оверсайз фасону, з «чоловічого плеча». 


Сумка Furla Metropolis

Сумка Furla практична, бо дуже містка. Ще вона ідеального сірого кольору, який пасує під усе.


Блуза Mango

Ця блуза підкупила мене своїм асиметричним кроєм і цікавими ґудзиками.


Брюки Zara

Класичні та базові брюки, які підходять під увесь гардероб.


Взуття з Frendiy Studio

Ці білі черевики під шкіру пітона потрапляють одразу під два головні тренди сезону, оскільки вони білі та мають анімалістичну структуру.

Про місто

Уперше я переїхала в Київ на навчання. Але після першого курсу мої батьки не могли змиритися з тим, що я поїхала. Для них це був стрес, тому за рік я повернулася.

Тепер вдруге переїхала в Київ уже зі своїм чоловіком. Мені тут дуже подобається: інший ритм, можливості, люди. І все набагато простіше. Навіть те, чим я займаюся, у Тернополі не вважали за роботу, а в Києві навпаки.

Якщо говорити про улюблені локації та місця, то поки їх дуже важко назвати. Я тільки недавно переїхала і ще мало встигла побачити. Хоча точно можу виділити Андріївський узвіз та краєвид на Дніпро.