Продовжуємо серію матеріалів про те, як одягаються люди різних професій. Напередодні Чорної п’ятниці героями цього матеріалу стали продавці-консультанти.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Аня, 28 років


Продавчиня-консультантка в Kiehl's

Я люблю кежуал, ходити на підборах та в сукнях і зовсім не бачу себе в спортивному одязі. Те, що в нас форма, – звичайно, плюс. Дуже комфортно, що під халат я одягаю практичні чорні штани та футболку. Залишаючи робоче місце, знімаю його – і за секунду вже у звичному вбранні. Чорний колір не дуже подобається, але для форми це справді зручно. За межами роботи ношу тільки різнокольорові речі.

Юля, 22 роки


Продавчиня-консультантка в Kiehl's

Я люблю нашу корпоративну форму. Їй стільки років, скільки й бренду. Класно, що цей білий халат відрізняє нас від інших марок. Але якби під нього ми могли одягати щось більш різноманітне – було б супер.

Віра, 27 років


Стилістка-консультантка в So Dodo

Раніше у нас були класні футболки з розрізами в корейському стилі, але тепер ми їх зносили й обходимось власним одягом.

Оскільки я стилістка-консультантка, то, звісно, мені більше подобається носити власний одяг і більше експериментувати. Але для клієнта завжди зручніше, щоб працівники були у формі.

Дарія, 24 роки


Стилістка-консультантка в So Dodo

Ми намагаємося на роботі одягати якомога менше чорних речей. Робимо ставку на яскраве вбрання та експерименти. У кожної зі стилісток уже є досить багато одягу із So Dodo, і це круто. Таким чином ми на власному прикладі показуємо покупцям, як наші речі можна носити й поєднувати.

Євген, 22 роки


Продавець-консультант у «Всі.Свої»

Було б цікавіше, якби ми могли на роботі носити більш різноманітний одяг, не тільки форму. Наприклад, одягати світшоти з принтами та якісь цікаві футболки.

Анастасія, 23 роки


Продавчиня-консультантка у «Всі.Свої»

Класно, що у нас є форма, бо це фішка магазину. Але та, що є зараз, уже трохи набридла, хочеться, щоб її замінили. Через те, що ми завжди на ногах, взуття обов’язково має бути на низькому ходу. Звичайно, хотілося б мати більш жіночний вигляд і додати до робочого гардероба сукні, але комфорт на першому місці.

Максим, 25 років


Стиліст-консультант у Zavodshop

Насправді у нас нема корпоративного дрес-коду, але ми всі намагаємося мати стильний вигляд, відповідно до актуальних трендів. Люблю одяг темних кольорів – це завжди практично.

Юля, 24 роки


Стилістка-консультантка у SNDCT

Наша робоча форма – це речі бренду, які ми обираємо самостійно. Якогось обмеження нема, і це дуже тішить. Оскільки я люблю спокійний одяг, то форма у мене базова.

Павло, 30 років


Стиліст-консультант у Riot Division

У нас нема корпоративного дрес-коду, тому я ношу все, що подобається і в чому мені зручно. На роботі нас навіть не зобов’язують одягати речі з Riot, тобто я можу працювати у футболці SNDCT, головне, щоб мені було комфортно.

Євген, 24 роки


Стиліст-консультант у Riot Division

На роботі ношу все, що мені подобається. Одягаючись, думаю насамперед про комфорт, наприклад, щось у стилі workwear, але аксесуари – це завжди Riot.

Яна, 27 років


Продавчиня-консультантка в Must Have

У нас на роботі є форма. З одного боку, це не погано, та з іншого – хотілося б трохи частіше носити різноманітний одяг. Наприклад, джинси з блузами та все, що в стилі кежуал.

Вадим, 29 років


Продавець-консультант у «Цитрусі»

Я вважаю, що в нас крута форма, тому мій зовнішній вигляд на робочому місці мене абсолютно влаштовує. У вільний час я надаю перевагу спортивному одягу.

Іван, 25 років


Продавець-консультант у «Цитрусі»

Мені подобається наша красива форма. Я взагалі люблю одягати те, в чому мені максимально комфортно. Усе просто: якщо холодно, то щось тепле, якщо спекотно, то легке.