The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Тіною на Поштовій площі.

На Тіні: окуляри Ray Ban, жакет Mango, сукня no name, сумка Cult Gaia, туфлі Marsala

Про шопінг

Шопінг – це моє кардіо. Я дуже люблю ходити по магазинах, але коли у мене на це є настрій і час.

Серед українських улюблених дизайнерів – Lake Studio. Зі світових не можу не виділити Jil Sander, Marni, а ось Gucci не люблю.

За кордоном я передусім буду шукати магазини, яких у нас поки нема. Якщо говорити про ті, яких я чекаю найбільше в Україні, то це, звичайно, COS та Monki. Особливо на останній – цей бренд мені імпонує тим, що у них хороший верхній одяг за доступними цінами.

На секонд-хенді не шоплюсь майже ніколи. Я не снобка, але ритись мені там неприємно і запах дратує. Можливо, це пов’язано і з тим, що мені не щастить знайти щось вдале і зазвичай це просто витрачений дарма час. Хоча, коли я була підлітком, шопилась інколи на секонді, деякі речі навіть досі живуть у моєму гардеробі. Наприклад, кілька років тому я там знайшла дуже круту куртку з темно-синього деніму, яку досі ношу.

Також я небайдужа до вінтажних речей. У моєму гардеробі є кашеміровий светр з об’ємними рукавами та шовкова міді-спідниця чорного кольору – ці речі мені дісталися від бабусі та мами. Я з особливими емоціями їх ношу із сезону в сезон.


Окуляри Ray Ban

Цю пару я замовила на Net-a-Porter. Вирішила, що вони класичні й точно пасуватимуть до всього. Їх можна носити в будь-яку пору року і під будь-який лук.


Жакет Mango

Останнім часом мені дуже подобається Mango та все, що вони роблять. Цей жакет я обрала через натуральну тканину, а ще він добре тримає форму.


Сукня no name

Я її купила в шоурумі Blush. Я часто в цьому магазині обираю саме сукні.


Взуття Marsala

Цю пару мені подарувала товаришка, дизайнерка бренду Марія Маслій.

Про місто

Я народилася у столиці Грузії Тбілісі. Прожила там перші три роки життя, але виросла у Києві, який теж дуже люблю і вважаю своїм рідним містом. Наші стосунки мали злети і падіння, але Київ – той, хто завжди був поруч і надихав мене на особистісний розвиток і кар’єрне зростання.