The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Анею на вулиці Великій Васильківській.

На Ані: окуляри no name, топ Stussy, кроп-топ TattooSweaters, спідниця Kith, кросівки Nike Huarache, рюкзак Marc Jacobs.

Про шопінг

Я люблю стильний одяг, але засоби з догляду за собою все ж купую частіше. Тож більша частина бюджету йде саме на них.

Останнім часом дуже зневірилась у мас-маркеті, тому в Києві є небагато магазинів, у яких хочеться шопитись. Серед моїх фаворитів: Shift та Nike.

Якщо говорити про українські бренди, то тут у мене чималий список – українці дуже талановиті. Особливо люблю TattooSweaters, Zhilyova Lingerie, Lake Studio та Cover Number One.


Окуляри no name

Цю пару купила на «Кураж Базарі». Хотілося бачити все у приємно-рожевому світлі, тому віддала перевагу саме цим.


Топ Stussy

Дуже довго чекала на білизну Stussy в Україні, і коли вона з'явилася – одразу придбала його в магазині Shift. Топ дуже комфортний і приємний до тіла.


Кроп-топ TattooSweaters

Це український бренд, який у списку моїх улюблених. Пощастило придбати цей топ на розпродажі. Український бренд TattooSweaters – один з небагатьох, у якому мені подобається абсолютно кожна річ: від шовкових суконь і до шортів та світшотів. Це топ особливо люблю. 


Спідниця Kith

Рада, що маю цю спідницю в гардеробі, бо я її дуже хотіла. На щастя, є один хлопець у Києві, який привозить цей бренд на замовлення. Мати цю спідницю в гардеробі честь: від Kith в усій країні лише 100 речей. 


Кросівки Nike Huarache

Більша частина мого взуття – це Nike. Ця модель називається Huarache. Я їх у жарт називаю БДСМ-кросівками, бо вони з дивними ремінцями. Купила їх у магазині All Stars.


Рюкзак Marc Jacobs

Нещодавно бренд оновив своє лого, а продукцію зі старим не знайти. Вийшло так, що нове лого мені зовсім не сподобалось і я шукала рюкзак зі старим. Коханий знайшов і замовив його для мене.

Про місто

Київ – моє рідне місто. Зізнаюсь, що наші стосунки з ним не завжди були окей. Але після довгих і далеких подорожей я зрозуміла, як сильно його люблю. Наш менталітет особливий і таких відкритих людей я майже ніде не зустрічала. «Про життя» ти можеш поговорити майже з кожним, чого не вийде, наприклад, із надто замкнутими жителями Нідерландів.

Моє найулюбленіше місце в місті – сходинки із краєвидом на ЦУМ, особливий настрій панує під час сутінок. Ідеально зустрічати тут вечір із чашкою кави в руках.

Оскільки я food addicted, не можу відмовити собі у макаронах з «Білого Шуму» або Make My Cake, десертах із Milk Bar, обожнюю Under Wonder та «Китайський Привіт».