The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Кейт на балконі Kyiv Academy of Media Arts.

На Кейт: топ Sally LaPointe, сумка Prada, окуляри Gai Mattiolo, жакет Issey Miyake, джинси MM6 Maison Margiela, взуття MM6 Maison Margiela

Про шопінг

Не можу сказати, що я часто займаюся шопінгом, так як на моду я дивлюся через призму фешн-фотографії і естетичної краси. Через мою професію, я часто отримую речі в подарунок, тому вони не є для мене якоюсь особливою цінністю. Якщо все ж я купую речі, то тільки ті, які мені здаються дуже рідкісними і особливими, які я можу додати в особисту колекцію назавжди.

У списку моїх улюблених брендів Maison Margiela, Céline часів Phoebe Philo, Jil Sander, Comme des Garçons, Junya Watanabe, Balenciaga за часів Nicolas Ghesquière.

Я ніколи особливо не любила секонд-хенди, рідко купувала там речі, скоріше як реквізит для зйомок. Але у Лондоні, Парижі та Нью-Йорку є consignment stores (комісійні магазини), де можна знайти дуже круті та неношені брендові речі за хорошими цінами.

Топ Sally LaPointe


Я знімалася для кампейну бренду Sally LaPointe в Нью-Йорку. А якраз коли збиралася летіти на Паризький тиждень моди – дизайнер надіслав мені топ і неймовірної краси шкіряний жакет, щоб я змогла носити їх вулицями Парижа.

Сумка Prada


Сумку Prada я купила під час прогулянки по Upper East Side у Нью-Йорку. Ми якраз домовилися про зустріч з Ганною Богдан біля Bloomingdale's. Так ми і опинилися в відділі Prada, де в той час були sales до -70%. Ми і купили в жарт дві однакові, Ганні для LA, а мені – для NY.

Окуляри Gai Mattiolo


Я частенько заглядаю у Hello Glasses, коли приїжджаю до Києва, бо знаю, що у них завжди можна знайти класні вінтажні оправи. Там я і купила окуляри Gai Mattiolo, яким вже близько 20 років.

Жакет Issey Miyake


Жакет я знайшла в одному з таких consignment stores, які я згадала раніше, у себе на районі в Williamsburg, Brooklyn.

Джинси MM6 Maison Margiela


Джинси MM6 Maison Margiela подарував мій чоловік в день народження, коли ми гуляли по SoHo в Нью-Йорку.

Кросівки MM6 Maison Margiela


У цей же день я була на підборах, сильно натерла ногу, і вирішила що саме час переодягнутися в кросівки MM6 Maison Margiela. Продовжила свою прогулянку вже в них.

Про місто

Я народилася і виросла у Києві, тому це місто завжди в моєму серці. Це мій дім. З тих пір, як я почала багато подорожувати, жити в Лондоні, а потім і в Нью-Йорку, у мене виникло ще одне особливо сильне почуття до Києва – звеличення. Я завжди розповідаю всім іноземним друзям, які круті і талановиті люди живуть в Києві і в Україні в цілому. Добрі і з однією особливою ознакою – у них є «душа». Я ще більше полюбила Київ за всі спогади: про дитинство, підліткові роки, перше кохання, сімейні свята. Прилітаю сюди часто – тут живе моя сім'я і найближчі люди.

Я дуже люблю Микільську Слободу. У цьому районі я прожила двадцять років і навіть нова квартира у нас теж тут.

У мене є улюблене місце зустрічей в будь-який час доби – це Under Wonder. А з останніх моїх відкриттів – італійський ресторан Vino e Cucina, де просто неймовірно смачно і напевно найбільший вибір вина, який я зустрічала в Києві.