The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Лізою біля станції метро Палац спорту.

На Лізі: жакет no name, сережки з Rassvet store, сукня Katarina Ivanenko, черевики Marsala, сумка no name.

Про шопінг

Зараз я рідко ходжу магазинами, оскільки моя професія передбачає багато зйомок і я  все частіше купую речі прямо на роботі.

Обожнюю вінтаж, це більша частина мого гардеробу, особливо аксесуари. Для мене важливо, щоб річ була з історією та хорошої якості. Останній часом стикаюсь, що річ, навіть якщо не з мас-маркету, а більш дорожчих магазинів, вироблена з неякісних матеріалів, у складі яких великий відсоток поліестеру. Тому я і люблю вінтаж – перш за все за якість. У мене у подруги є свій шоу-рум, називається Salon Bonaparte, і я там завжди щось купую.

Серед улюблених українських дизайнерів у моєму топі Poustovit, Dafna May, Schnaider та Katerina Kvit. А в цілому, якщо у людини є смак, то вона може добре одягатись і в мас-маркеті, і на секонді.


Жакет no name

Прямо на зйомку я приїхала з секонд хенду, який знаходиться біля Цирку. Моя подруга каже, що жакетів забагато не буває, тому сьогодні я купила одразу два. У комплекті до цього, який на мені, йшла ще й спідниця.


Сережки Rassvet store

Сережки з українського шоу-руму Rassvet store, який легко знайти в Instagram. Засновники магазину возять асортимент, здається, з Кореї чи Японії. У них хороший вибір прикрас та сумок, але ця пара є моєю улюбленою.


Сукня Katarina Ivanenko

Це сукня моєї подруги Катаріни Іваненко, у неї свій бренд одягу. Нещодавно вона пошила так сукні з льону та віскози.


Черевики Marsala

Якраз вчора у мене була зйомка для бренду і вони мені подарували ці черевики.


Сумка no name

Це дуже цікава історія. Моя подруга працює в російському Glamour і на 8 березня команда журналу вирішила зробити місцевим інфлюенсерам подарунки. Вона попросила, щоб я їй з України передала 50 солом’яних корзинок. За цю махінацію подруга подарувала мені одну корзинку.

Про місто

Я обожнюю Ярвал, Рейтарську, Гончара – це саме місце, де я виросла і досі живу. Якщо вже говорити про улюблені місця, то не можу не сказати про Чкаловський парк з великим фонтаном всередині. У цього фонтану є брати-близнюки, один на Ярвалу, одразу біля метро Золоті ворота, другий є біля театру Івана Франка, а третій в сквері.