The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Андрієм на вулиці Набережно-Луговій.

На Андрієві: брюки Pull&Bear, кросівки Adidas, футболка Bershka, куртка Hennes

Про шопінг

Якщо чесно, я не фанат шопінгу. Однак одяг – це все-таки спосіб самовираження, тому я намагаюся відповідально ставитися до свого образу. Я готовий витратити у торговому центрі певну суму грошей, але не мільйони. Якщо маю сумніви, «купувати чи не купувати», то звертаюся до своєї подруги та стилістки гурту Юлі Тиховод. Її порадам я завжди довіряю. Є популярні магазини, до яких часто заходжу – це, наприклад, Adidas і Topman. Тепер must visit для мене стане ще й H&M. Радію, що ми з Brunettes Shoot Blondes гратимемо на відкритті першого в Україні магазину, бо мені справді подобається цей бренд.


Брюки Pull&Bear

Люблю ці штани, бо вони дуже зручні. Крім того, пасують до багатьох футболок і сорочок.


Кросівки Adidas

Ці кросівки – подарунок від бренду. Ми грали на одному із заходів Adidas – був дуже крутий вечір. Після фестивалю Atlas Weekend вони не дуже чисті.


Футболка Bershka

Насправді ця футболка концертна. Вона для мене вже така рідна, що можу використовувати її для повсякденних луків.


Куртка Hennes

Усім відомо, що на секонді можна знайти дуже крутий одяг. Необов’язково навіть вміти шукати, часом – це просто щаслива випадковість.

Про місто

Я дуже люблю парк КПІ, це моє місце для роздумів. Іноді буває настрій пройтися Подолом. Також мені подобаються затишні кав’ярні, на які я зазвичай натрапляю випадково.