The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Ми розмовляємо з Владою Діордійчук на Спортивній площі.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

На Владі: брюки COS, блуза COS, кросівки Reebok*Naked, окуляри Gentle Monster, сумка Stella McСartney, годинник Longines

Про шопінг

Шопінг для мене або необхідність, наприклад потрібно купити взуття на сезон, або спонтанність: побачила у вітрині блузу – закохалася – купила. Якусь дорогу річ стихійно і швидко не купую. Якщо вирішила придбати дороге пальто, йду в магазин без банківської картки. Взяла на замітку цей корисний прийом, коли читала інтерв’ю з Дашею Шаповаловою. Якщо, примірявши, річ мені підходить, виходжу з магазину, обмірковую, розбираюся, закохана я в неї чи ні, і тільки через кілька днів повертаюся.

90% покупок я роблю за кордоном. Благо, я там досить часто й подовгу, тому система «приміряти, подумати» для мене працює. Як показує практика, обдумані речі ношу частіше, ніж спонтанно куплені.

Серед улюблених марок: Maje, COS, All Saints, Stella McCartney, Sandro, Jil Sander, Celine. Ідеальні джинси для мене в Closed.

Вінтаж люблю, але в моєму гардеробі, на жаль, його небагато: усього кілька речей, куплених у Парижі. Узагалі, для мене це страшний сон, коли подруга просить походити з нею магазинами. Радити не люблю – настільки все індивідуально. Своєю чергою, ходжу на шопінг теж сама.


Сумка Stella McСartney

Це подарунок самій собі на день народження. Зізнатися, це був перший рік, коли вирішила купити собі щось саме до свята.


Годинник Longines

Я знала, що чоловік замовив мені щось до нашого весілля, але засмутився, оскільки його замовлення до призначеного часу не прийшло. І ось ми вже летимо після медового місяця додому, у нас пересадка в Женеві, і він каже: «Пам’ятаєш про подарунок, який не прийшов? Давай купимо його прямо зараз?» Він показав цю модель, мені вона теж відразу сподобалася.


Брюки та блуза COS

Ці брюки та блузу купила одним разом. Давно хотіла широкі штани, але не знаходила красивий колір і крій, який підходив би. Із цими склалося.


Кросівки Reebok*Naked

Кросівки теж подарунок від чоловіка. Саме такі хотіла, і він про це знав.

Хоча вони й пошарпалися вже, але суперзручні – ношу не знімаючи.


Окуляри Gentle Monster

Оправу подарував чоловік на день народження. Довго вибирали разом: зійшлися на цих. Додали фотохромні лінзи – і вуаля – тепер я чудово бачу і не мружуся, коли сонячно, адже на сонці вони темніють.

Про місто

Останнім часом полюбила тихий Київ, особливо вечірній Поділ. Або, наприклад, вулиця Рейтарська. Обожнюю ввечері вибратися з друзями на келих вина у Win Bar і поговорити. Якщо захочеться у гучне місце – це «Косатка», любимо з чоловіком заїхати туди ввечері. Що стосується пізнього сніданку в суботу, то немає нічого кращого Shankara Food та їхньої небанальної вегетаріанської кухні. Їх працівники – чарівники.

Було місце, про яке знали мало людей, тому воно було відокремленим. Зараз там їх багато, але я, як і раніше, його люблю – це бар S34. А ще хотілося б, щоб у місті була затишна набережна (без кальянів та іншого). Цього не вистачає, тому що місця біля води завжди надихають.