The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Ми розмовляємо з Вікою у дворі на Льва Толстого.

На Віці: сережки H&M, блуза Marks&Spencer, спідниця Mango, сумка Babak, туфлі Tommy Hilfiger

Про шопінг

У мене майже не буває спонтанних покупок, бо я завчасно намагаюся сформувати мудборд того, який вигляд планую мати наступного сезону та що точно хочу придбати.

Здебільшого в Україні я шоплюся у магазинах мас-маркету: Mango, Zara, Massimo Dutti та інші. Також звертаю увагу на аутлети, які є в Києві. Зазвичай, це G-Outlet – там можна знайти речі тих брендів, які не представлені в Україні.

За кордоном я не оминаю H&M, &Other Stories та COS. Тобто ті магазини, які я добре знаю і розумію, що там можна придбати.

Серед світових брендів, які найбільше по душі та надихають – це Acne Studios, Celine та Chloe. Вони роблять одяг близький мені по духу, і я думаю, дуже личили б мені.


Cережки H&M

Ці сережки я купила під час подорожі до Будапешта. Зайшовши в магазин, я нічого собі не пригледіла, але так хотілося хоч щось придбати на згадку з поїздки, тож вирішила взяти ці сережки.


Блуза Marks&Spencer

Я дуже люблю мінімалістичну класику, і в моєму гардеробі лише такі речі: блузи, спідниці, жакети. Тому, побачивши цю блузу, я зрозуміла, що вона впишеться в те, що я маю, і легко підійде до моїх образів.


Спідниця Mango

Я добре знаю свій гардероб і те, що мені пасує, тому шопінг відбувається досить швидко. Прийшла, побачила, приміряла і купила. Усе швидко і без вагань.


Сумка Babak

Цю сумку українського виробника купила на фестивалі «Всі.Свої». Вона класична, підходить на будь-який сезон і вміщує усе, що треба.


Туфлі Tommy Hilfiger

Як і більшість моїх речей у гардеробі, ці туфлі дуже універсальні та практичні, власне, за таким принципом я їх і вибирала.

Про місто

Я переїхала в Київ з Дніпра, і мені тут дуже комфортно. Порівняно з рідним містом, Київ дуже насичений подіями і тут ніколи не нудно. Ніколи не виникає запитань, чим би зайнятися – і це круто.

Увечері після роботи в офісі, який на Саксаганського, я йду в парк Шевченка прогулятися. Тому ця локація для мене дуже близька.