The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Оленою на вулиці Костянтинівській.

На Олені: окуляри Thom Browne, сорочка Acne Studio, брюки Celine, жакет і сумка пошиті за власним ескізом, сандалі Marni, годинник із Zavodshop

Про шопінг

Останнім часом речі перед тим, як потрапити у мій гардероб, проходять жорсткий фейсконтроль. Я дуже свідомо ставлюся до того, скільки у мене речей і чи виконують вони свою функцію.

Серед улюблених брендів – це Acne Studios,Celine, Maison Kitsume. Acne Studios узагалі люблю всім серцем за те, що вони оригінальні й водночас дуже практичні. А ось Maison Margiela та Rick Owens носити не можу, хоча мені подобається, як працюють дизайнери і як вони творять. Купила колись куртку Rick Owens, тому що просто хотіла мати його річ у гардеробі, а в результаті не ношу її та буду продавати на маркеті Kyivness.

У моєму гардеробі багато речей, які я створюю сама, керуючись власними уподобаннями. Мені подобаються натуральні тканини, поєднання різних фактур, простий крій, м’які кольори, які відображають навколишню природу. Можу прокинутися зранку та зрозуміти, що мені бракує просторого домашньго одягу білого кольору – і ось, я вже за годину на складі тканин шукаю «саме ту». Для мене дуже важливо творити, зокрема і через речі, так я самовиражаюся і спілкуюсь зі світом. Інколи створюю речі для своїх близьких друзів.

А загалом у мене небагато речей, десь утричі менше, ніж у мого хлопця. Тому що я часто переглядаю гардероб і легко прощаюся з тим, що не ношу.


Окуляри Thom Browne

Я шукала собі окуляри у всіх можливих місцях: у магазинах, оптиках, та все одно не знаходила ті, що треба. В результаті цю пару знайшла в інтернеті, їх продавала людина, якій ці окуляри не підійшли. Мені сподобалось, що вони з легкою оправою, і тільки пізніше я зрозуміла, що це преміальний бренд. Окуляри в мене вже 4 роки, і я з ними не розлучаюся.


Сорочка Acne Studios

Цю блузу я купила в Парижі на знижках, як і більшість своїх речей. Мені пощастило, що мій день народження влітку, і я часто святкую його десь у Європі, тому й потрапляю на знижки.


Брюки Celine

Класні брюки, які я купила в паризькому аутлеті. Насправді вони були на два розміри більші, але я їх перешила. Моя подруга вміє шити і часто мені щось ушиває, перешиває чи навіть шиє з нуля, втілюючи мої ідеї в життя.


Жакет за власним ескізом

Цей жакет мені теж пошила подруга за власним ескізом. Склад тканин – шовк і котон. Ще мені дуже подобається його пісочний колір.


Сумка за власним ескізом

На сумці є вишивка – це фраза з фільму Джармуша «Межі контролю», у якому головний герой завжди просить дві чашки еспресо, одну випиває, а другу не чіпає. Це дуже символічно.


Сандалі Marni

Під час літньої відпустки в Мілані я придбала ці сандалі, теж за знижками. У них мені подобається масивність і поєднання саме цих кольорів.


Годинник із Zavodshop

Мені подобається те, що роблять друзі з Zavodshop. У них гарні годинники та окуляри. І цей годинник я купила там.

Про місто

Моїм місцем сили та спокою є Ботанічний сад ім. М. Гришка. Там я інколи бігаю ввечері або ми з друзями збираємося й п’ємо чай, читаємо книги чи просто лежимо на пледі.

Не можу не виділити район Золотих воріт. Він завжди був затишний, але останнім часом Рейтарська, Ярвал дуже ожили. Ми часто ходимо в «Каштан» на сніданок.

Серед улюблених закладів: «Зигзаг», «Косатка», «Шанкара». Для швидкого перекусу часто обираю Orang + Utan.