The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. До Дня батька героями рубрики стали Сергій Вовк та його дочка Уна.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Сергієм та Уною на вулиці Дмитрівській.

На Cергію: бейсболка SSUR, футболка мерч Franz Ferdinand, шорти All Saints, кеди Golden Goose Deluxe Brand, окуляри Mykita, годинник Nixon

Про шопінг

Ми з дружиною Анею часто відстежуємо знижки на улюблені бренди і вже тоді максимально скупляємось. Серед улюблених – All Saints, я прямо чекаю від них нові дропи. Зараз подобаються всі речі від Alexander Wang, вплинуло на це те, що його носить Ламар. Мені реально подобається, як він одягається: зі смаком і розслаблено.


Бейсболка SSUR

Це нью-йоркський бренд з одеським корінням, який стібе культуру СРСР і взагалі такий gansta-стритстайл. Цю бейсболку купив у них на сайті. Я підписаний на розсилку, тому мені надходять сповіщення про новий дроп, з якого я щоразу купую собі по кепці. Зараз у мене вже ціла колекція.


Окуляри Mykita

Це моя нещодавня покупка, привезена з Берліна. Раніше нічого не чув про цей бренд, з ним мене познайомив друг Діма. З мене сміялися, що я купив саме рожеві окуляри, але без жартів: дивитись на світ через рожеве скло набагато приємніше. А ще я десь читав, що для серця корисно дивитися через рожеве скло: як зелений заспокоює нервову систему, так і рожевий позитивно впливає на роботу серця.


Футболка мерч Franz Ferdinand

Цю футболку купив на нещодавньому концерті в Києві. Це їхній офіційний мерч, на який вони додали напис «Київ». Ми на Franz Ferdinand їздили двічі: один раз у Берлін, потім у Мюнхен, а тут їх привезли в Київ. Я в Берліні купив собі таку ж і в Києві теж не міг не купити. У мене багато футболок з принтами музичних гуртів, і звернув увагу, що Уні теж подобається, коли щось яскраве надруковане на футболці. Вона їх розглядає і торкається, тому я вже частково для неї їх одягаю.


Шорти All Saints

Мені дуже подобається цей бренд. Я їх помітив ще раніше, коли вони були тільки в Лондоні, але не міг собі це тоді дозволити. Зараз вони трохи подешевшали, тому рік тому я купив їх у Маямі. Ці шорти – той випадок, коли треба брати одразу дві пари, оскільки я їх не знімаю.


Кеди Golden Goose Deluxe Brand

З цим брендом познайомив мене теж Діма. Насправді раніше я просто не звертав на них увагу. Здавалося, що вони роблять щось на зразок Converse чи Vans, тільки вбиті і брудні, та ще й просять за це багато грошей. Але вони дуже якісні й зроблені, як туфлі, тому хочу ще одну пару. І тепер перед кожною поїздкою за кордон дивлюся, чи є там цей бренд.


Годинник Nixon

У мене в гардеробі є дорогий годинник, який мені подарувала Аня для різних ділових зустрічей, на яких «по одежі зустрічають». А це – серферський бренд, який для рекламної кампанії одягнув зірок, серед яких і Кендрік Ламар. Це вже треті, бо одні я розбив на скейті. Цей годинник коштує в межах 100 євро і привертає більше уваги, ніж швейцарський.

Про місто

Після КАМА моїм улюбленим місцем у Києві є Cafe Select. Він у центрі, там приємна атмосфера і є столик, за яким ти сидиш і бачиш ЦУМ, Хрещатик та Бессарабку. Якщо говорити про райони міста, то мені подобається Дмитрівська. Але, звісно, сором вулиці – це наша дорога.