The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Ми розмовляємо з Катею на вулиці Лисенка.

На Каті: джинсова куртка John Baner, топ Pull&Bear, штани Vila, кеди Vans, окуляри Na Ochi, сережки no name.

Про шопінг

Я взагалі дуже лінуюся займатися шопінгом, це забирає багато сил. Я обираю декілька місць, куди приходжу і де купую все, що мені потрібно.

Здебільшого купую одяг на стоках: Obnova Shop на «Політесі» та Петрівці, Nike Air біля мого дому. На виступах гурту YEYO з нами працюють стилісти. З ними ми також зазвичай ходимо по стоках, але вони вже радять, що краще брати. Я намагаюся зробити свій сценічний та звичний одяг максимально схожим, щоб мені було максимально комфортно. Звісно, у житті я вдягаюся більш нудно, так, щоб мені було зручно: штани з кросівками й побігла.

Я описала б свій гардероб як кежуал з елементами експерименту та фантазії. Найголовніше, щоб це було зручно та оригінально. Я не люблю, коли виходиш на вулицю і плутаєшся, де ти, а де інші люди. Мій одяг має продовжувати мене та мій внутрішній стан. Я ніколи не готую вбрання звечора, бо можу прокинутися у зовсім іншому настрої.

Я не засуджую мас-маркет. Але він пропонує одяг дуже поганої якості за дуже великі гроші. Якби він пропонував мені ці речі за копійки, я носила б це один сезон і викидала опісля. Але оскільки я людина не дуже багата, мені просто не вигідно купувати футболку, яка через два прання перетворюється на ганчірку.

Коли я була молодшою, дуже активно вдягалася на секондах. Мені подобалося копатися там та знаходити якусь перлину серед хламу. Тепер часу стало менше й легше купити готовий одяг, який не треба ніяк перешивати, чистити. Секонд досі присутній у моєму житті, але його радше 20%.


Джинсова куртка John Baner

Цю куртку я купила на Лісовій, з якимись суперзнижками. Купила її зовсім випадково, коли поїхала з подругою за компанію.


Топ Pull&Bear

Футболки я довго шукала по різних стоках. Знайти однотонну футболку без кишень, трояндочки, ґудзика – квест. Я дуже довго шукала і зрозуміла, що це анріал. У результаті пішла в Gulliver та купила п’ять футболок. Змирилася з тим, що, можливо, скоро їх просто викину.


Штани Vila

Це зі стоку Obnova Euroshop.


Кеди Vans

Їх я випадково знайшла на Лісовій. Шукали кеди другу, а знайшли мені.


Окуляри Na Ochi

Думаю, зараз уже весь Київ ходить у їхніх окулярах.


Сережки no name

Це подарунок від подруги на день народження.

Про Київ

Люблю Поділ і Річковий вокзал. Дуже люблю Січових Стрільців, Мельникова, Велику Житомирську. Не подобається все, що пов’язано з Хрещатиком, мені там реально погано. Дуже люблю Лук’янівку, вона дуже дивна, неоднакова. Тут тобі і ринок з рибою, і Мала опера. Я навіть переїхала у цей район – він дуже зручний. Ще люблю Татарку та пагорби поблизу, це таке секретне місце.