The Village Україна показує, як одягаються містяни. До Дня матері героями рубрики «Зовнішній вигляд» стали мами Києва.

Фото: Наті Авдєєва

Ярина та дочка Зоя


Мій стиль одягу особливо не змінився після народження дитини. Єдине, що змінилось, відколи я мама, – підхід до вибору гардеробу, а не сам стиль. Я почала купувати більше тих речей, які мені на 100% подобаються і які я точно знаю, з чим одягти. Також частіше почала вдягати піжаму на вулицю. Ну й, звичайно, в мене з’явилися темні великі окуляри, які прикривають синці від недоспаних ночей.

Альона та син Лев


Я завжди носила взуття на низькому ходу, тому в цьому плані нічого не змінилось. А ось стиль одягу змінився кардинально. Я перестала носити стриманий одяг, почала більше самовиражатись.

Аня та дочка Андріана


Після народження дочки я почала одягатися більш жіночно: менше джинсів і більше спідниць і суконь. Також у мене з’явилося дуже багато взуття на підборах, як би парадоксально це не звучало.

Анастасія та дочка Уна


У мене завжди був спортивний та зручний одяг, тому особливо стиль не змінився.

Софія та син Ілля


Я завжди надавала перевагу зручному одягу, тому мій стиль особливо не змінився. Хіба що я зовсім перестала ходити на підборах. Натомість взуваю Crocs, щоб пісок було зручно витрушувати. Також ношу менше світлого одягу, який легко забруднюється.

Катерина та син Мартин


З народженням дитини мій стиль одягу змінився. У гардеробі стало більше практичних речей, через те що я годую грудьми. Перед тим як одягнутися та вийти з дому, я завжди думаю, чи зручно буде в цьому погодувати дитину.

Аня та дочка Ліза


Після появи Лізи стиль суттєво не змінився. Звичайно, на прогулянку з дітьми не буде зручно вдягати презентабельні речі чи ті, що занадто обтягують. Однак я і до народження дитини не носила таке без приводу. Люди часто роблять наголос на тому, що мій вигляд не збігається із стереотипним «мамським». Він радше підлітковий. Але мене це не засмучує.