The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо із Ксюшею Голік –  бренд-менеджеркою Corner Concept Store та бару «Бездельники» – на вулиці Саксаганського.

На Ксюші: кеди Stokton, спідниця Chakshyn, окуляри Etnia Barcelona, косуха DNY, футболка Corner, рюкзак Marc Jacobs

Про шопінг

Ні із секондом, ні з вінтажем у мене не склалося. Якщо не враховувати дві великі валізи, що я знайшла на горищі. Там були речі, які я досі ношу: шовкова спідниця, сукні, жакети. Мама навіть каже, що одному жакету 40 років. Усвідомлення, що ці речі носила мама і бабуся, додає ще більше приємних емоцій.

Нещодавно я замовила собі кеди Golden Goose, які спочатку йшли два місяці, а потім мені надійшло повідомлення, що вони на кордоні загубилися. Тому я рідко замовляю щось через інтернет. Ненавиджу ходити магазинами, не люблю шукати, приміряти. Словом, я не та дівчина, яка ходить на шопінг, як на терапію. Найчастіше я знаю, що хочу, і шукаю це на сайтах, телефоную в магазини, запитую, чи є в наявності, а потім їду забирати.

Як і більшість людей, люблю купувати речі за кордоном, тому що в нас не все є, наприклад, той самий H&M. А ще ці речі несуть цінність з поїздки, їх приємно носити і згадувати свою подорож.

Відверто кажучи, у мене немає улюблених брендів чи магазинів. У моєму гардеробі завжди мікс усього. Абсолютно спокійно ставлюся до мас-маркету. Джинси Zara – це взагалі чудо, ідеально мені підходять. Якщо мені терміново щось потрібно, я насамперед біжу в Zara на Хрещатику і намагаюся там щось відкопати.


Окуляри Etnia Barcelona

Ці окуляри якогось місцевого бренду ми купили в Барселоні. Я дуже люблю окуляри й ніколи не подумала б, що носитиму одні конкретні, оскільки в мене їх багато, але цю пару після покупки я не знімаю. Хочу зараз купити George Keburia, хоча не впевнена, що вони мені підійдуть.


Взуття Stokton

Це кеди італійського бренду, які були куплені в аутлеті у Європі. До цього в мене не було жодної речі з леопардовим принтом – я дуже обережно до нього ставлюся, але ці кеди мені сподобалися. Вони потерті, як Golden Goose.


Спідниця Chakshyn

Я невелика фанатка спідниць чи суконь, але все це змінюється після зими, коли сонце створює романтичний настрій, то починаю шукати щось дівчаче.

Не так давно я почала дивитися у бік українських дизайнерів – після того як почала працювати бренд-менеджеркою у магазині Corner, оскільки ми проглядаємо колекції українських брендів та дизайнерів. Я зрозуміла, що багато чого упускала раніше. Є класні бренди, кльові моделі, які, правда, бувають інколи супердорогі. Але деколи можна знайти щось прикольне і не за всі гроші світу.


Футболка Corner

Це капсульна колекція нашого магазину. Нам хотілося додати до асортименту базові  футболки oversize, які влітку незамінні. Усього буде 2 види: рвані та з невеликим написом на грудях.


Косуха DNY

Я дуже довго шукала шкіряну куртку oversize, яка не була б коротка, і знайшла її в Corner. Дизайнери – це сім’я байкерів із Харкова, і в них дуже кльові косухи. Правда, вона чоловіча, але сидить так, як я хотіла. До речі, моєму хлопцеві не дуже подобається те, що я інколи купую речі в чоловічому відділі, тому він буде в шоці, коли дізнається, що вона не жіноча.


Рюкзак Marc Jacobs

Цей рюкзак – моє спасіння і одна з небагатьох вдалих покупок через інтернет. Торік я проходила весь час із ноутбуком під рукою і мені здавалось, що права рука стала більшою через м’язи, але цей рюкзак розв’язав мою проблему.

Про місто

Я не люблю погану погоду, тому розумію, що на період жахливої зими було б ідеально тікати з Києва. Тоді його любити було б значно легше.

Коли я шукала квартиру, то дуже хотіла щось знайти в районі Золотих воріт, Рейтарської. Мені цей район здається дуже особливим, затишним та спокійним. Для прогулянки це найспокійніше місце. Також люблю Андріївський, але це залежить від пори, бо інколи там буває дуже людно й незатишно.

Серед улюблених закладів «Бездельники», звичайно ж. А якщо серйозно, то дуже люблю Bigoli, адже я фанатка італійської кухні, а в цьому закладі її готують найкраще, як на мене. Також люблю Dogs and Tails, раніше завжди туди ходили – там смачно і весело. А взагалі дуже багато всього відкривають, тому не всюди встигаю.