The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Напередодні фестивалю KISFF героєм рубрики став організатор Кирило Марікуца.

Ми розмовляємо з Кирилом на вулиці Городецького.

На Кирилові: окуляри Komono, бомбер Polo Ralph Lauren, сорочка Ted Baker, брюки no name, кросівки Puma

Бомбер Polo Ralph Lauren

Я купив його на секонді в Ужгороді. Дуже люблю олдскульний хіп-хоп одяг періоду, коли пацани крали дорогі речі pretty-брендів, щоб бути крутими.


Сорочка Ted Baker

Ношу її вже років 8, купив десь за кордоном. Тепер уже не згадаю, де саме.


Брюки no name

Не маю жодного уявлення, звідки ці брюки в мене. Вони дуже легкі, і я щасливий, що погода вже дозволяє їх носити.


Кросівки Puma

Я трохи пов’язаний з музикою, тому в мене є кросівки з колаборацій із музикантами. Ті, що на мені – Rihanna для Puma, які я замовив на eBay.

У мене ще є Pharrell Williams for Adidas, які я колись купив у Канаді.


Окуляри Komono

Купив їх у Zavod на Рейтарській. Це окуляри якогось скандинавського бренду. Єдине, що я зміг купити торік укінці вересня, коли загубилися мої попередні окуляри.


Сумка із фестивалю

Сумка з польського кінофестивалю Short Waves. Я привожу багато мерчу з різних фестивалів. Ця сумка дуже містка, і з неї можна легко все дістати.


Про шопінг

Раніше завжди шопився на секондах, а тепер зазвичай це відбувається за кордоном.

З улюбленими брендами дуже складно, бо я точно не «шмоточник». Не люблю ходити магазинами і купую речі тільки за потребою.

Зазвичай, якщо треба купити щось для серйозного вигляду – це COS. Подобається все, що пов’язано з ресайклом, наприклад Urban Renewal у Urban Outfitters. Люблю олдскул: Tommy Hilfiger і Polo Ralph Lauren та різний no name одяг.


Про місто

Я люблю Київ пізньою весною та ранньою осінню, а весь інший період я його просто тихо ненавиджу. Бо тут багато мудаків, які паркуються на тротуарах та пішохідних переходах, тому я завжди кажу, що Україна – це країна великих можливостей і великих мудаків.

Люблю весь Київ, де нема нової забудови та радянських однотипних будівель. Наприклад, мені подобається Львівська площа та район Золотих воріт.