The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Ліліт на Межигірській вулиці.

На Ліліт: оправа TIJN, жакет H&M, спідниця Herstory, пуховик Massimo Dutti, пальто Golets, футболка IIIIT Sarkisian.

Пальто Golets


Олена Голець одна з тих дизайнерів, які якісно виконують свою роботу. Пальто, що на мені – з її першої лінії, до якої я малювала іміджеві картинки два чи три роки тому.

Оправа TIJN


Це корейський бренд, який надіслав оправу мені в подарунок, як це зазвичай роблять лідерам думок. Перший закордонний бренд, який мені написав і, що найдивніше, прислав через тиждень після того, як ми списалися. Зараз вони вже з діоптріями, я в них читаю, працюю і просто доповнюю ними образ.

Жакет H&M


Я купила його в одній зі своїх поїздок, напевне, у Санкт-Петербурзі.

Спідниця Herstory


Це наш український бренд, який робить дуже мила дівчина Катя. Вони представляють красиві сукні та інший жіночний одяг.

Взуття Gianvittto Rossi


Купила їх в Ocean Plaza.

Про аксесуари


Я невеликий фанат аксесуарів і ношу щось або дуже особливе, або мінімалістичне.

Аксесуари на лівій руці – справа рук моїх батьків.

А на правій – це бренд Pandora. Я їх дуже люблю і вже півроку є їхнім амбасадором. Загалом не ношу прикраси, але Pandora мене підкорили.

Про шопінг


У мене не буває такого, що терміново треба на шопінг, аби купити будь-що. Зазвичай я вирушаю в магазини за потребою. Наприклад, коли треба нові черевики. Ніколи не шукаю щось особливе, що придумала в своїй голові.

Через те, що маю багато речей – намагаюся їх віддавати. Ті, які вже не ношу, віддаю друзям або продаю на благодійній барахолці «Кураж Базар». Особливо люблю другий варіант. Бо є можливість допомогти і тим, хто купує, і дітям, про яких дбає «Кураж», і собі, бо не «захламлюю» гардероб.

Дуже люблю українські бренди, тому речі саме українського виробництва переважають у моєму гардеробі. По-перше, мені їх дарують, а по-друге – сама свідомо вибираю. Найчастіше це краща якість і нижча ціна. Мені ще й цікаво, як ця річ переться і носиться.

За кордоном я обожнюю COS, ніколи його не оминаю. Поважаю бренд за поєднання бази і водночас чогось божевільного. У мене є тисяча речей з COS, люблю їх за оригінальний крій та якість. У речах цього бренду комфортно, і вони практичні. Тому дуже вдало вписуються у мій нереальний ритм життя.

По фото можна зрозуміти, що в одязі я люблю багатошаровість. Ще останнім часом надаю перевагу всьому чорному. Але думаю, що це тимчасово, бо я все-таки люблю акценти. Особливе ставлення до принтованого одягу, оскільки я ілюстраторка. Подобається це все поєднувати. Мені здається, що дуже непросто зробити вдалий «конфлікт принтів», і такі завдання мене приваблюють.

Люблю поєднувати щось грубе з романтично-ніжним. Ще я фанатка сумок і верхнього одягу.

Про місто


Обожнюю Київ. Навесні люблю блукати вулицями Подолу. Там багато куточків, які нагадують мені дитинство. Люблю центр, бо з ним пов’язано все, що коли-небудь відбувалося зі мною в Києві. Я навчалася в університеті Шевченка, тому площа Льва Толстого, парк Шевченка мені рідні. Ще в мене шоурум на Тарасівській. Як би мені не хотілося тікати з цього району – він мене переслідує.

Для відпочинку і для душі люблю ВДНГ. Раніше я там бігала зранку, а влітку сідала під деревами та малювала. Це було прекрасно, бо тоді ще на ВДНГ гуляло небагато людей. Узагалі люблю всі парки Києва, особливо з дітьми гуляти там добре.

Перше, що мені хочеться показати у Києві всім друзям і гостям – це Національний художній музей та Pinchuk Art Center. Але люди зазвичай запитують щодо нових закладів, барів та кафе. Щодо мене, то я останнім часом дуже люблю Milk Bar і готова там відстояти довжелезну чергу за маракуєвим чизкейком. Майже всі заклади  Дмитра Борисова люблю, хоча його заклади більше підходять для формату вечері. Снідати подобається у One Love Coffee, бо там дуже світло і відкривається чудовий краєвид на Бессарабку. У закладі «Хліб&Soul» смачні круасани, а в «Ярославні» завжди беру булочки з маком для Ести, зі сливою – для себе.