The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Ми розмовляємо із Сашею на вулиці Боричів Тік.

На Саші: ботильйони та поясна сумка Kachorovska, пальто no name, брюки Malene Birger, жакет Burberry, блуза Zara, годинник Dolce & Gabbana, брошка SOVA

Про шопінг

Мій гардероб –  це інструмент, який працює на мене, а не я на нього. Щойно річ вимагає особливих умов, наприклад, мені треба схуднути, або в ній некомфортно чи холодно – я її позбуваюся. З шопінгом розмова коротка: якісний склад, «мої» лекала, річ має вписуватися у гардероб і пропрацювати на мене вічність.

Одягу в мене не багато, але він працює на мене, як раб на галерах.

Улюблені бренди одягу, перевірені часом – MaxMara, Burberry, Basler. Серед українських я люблю Natali Dudka – це коли хочеться MaxMara, але «жаба душить». У мас-маркеті одяг купую рідко, останнім часом тільки футболки. В мене алергія на синтетику. І що б вони не писали на своїх бірках, моя шкіра краще за них розкаже, який насправді склад їхніх топів. Миттєво вкриваюся плямами і дуже від того страждаю.

Обожнюю онлайн-барахолки, знайшла там неймовірний одяг за смішними цінами і ніколи не приховую того факту, що ношу вживані речі. Багато дівчат морщать носа при слові «барахолка», але жакет Burberry за 400 грн їх ламає, і вони одразу просять лінк.


Ботильйони і сумочка Kachorovska

Я просто зайшла на склад, який є моїм місцем сили на роботі, а вийшла звідти в нових ботильйонах і з новою сумкою. Я часто так роблю. Саме тому сумочки і взуття в моєму гардеробі переважають, порівняно з одягом.


Пальто no name

Молодша сестра привезла мені його з Черкас. Гадки не маю, де вона його відкопала. У нього розкішний фасон і чарівна шерсть, бо навіть без підкладу гріє, наче шуба.


Брюки Malene Birger і жакет Burberry

І одне, і друге я купила на барахолці за копійки і без примірки. У мене ідеальний окомір, я по фото можу оцінити лекала і розмір одягу. Брюки і жакет пошиті з надзвичайно якісної шерсті, а ще вони мені підходять за зростом. Мій зріст 183 см, тому довжина одягу важлива. Свої брюки і джинси можу перерахувати на пальцях однієї руки, а шити на замовлення не буду, швидше застрелюсь.

Блуза Zara

Купила її під час якогось розпродажу дуже давно, мені сподобались її фасон і склад. Думаю, вона вже сто разів могла вмерти, але я ніколи не перу речі, виключно хімчистка. Думаю, саме тому мій одяг живе по 8-10 років.

Годинник Dolce & Gabbana

Він дістався мені у спадок. І це єдина прикраса, яку я ношу. Інколи дістаю зі скрині якісь сережки або ланцюжки, але по дорозі на зустріч чи на роботу знімаю їх і кладу в сумочку, бо некомфортно.


Брошка SOVA

Мені її подарувала Катя Лагуткіна, PR-директорка SOVA. Перший тиждень я не знала, що з нею робити, а тепер не розумію, як жила без неї. Вона ідеально доповнює мій сірий і нудний гардероб.

Про місто

Чим довше живу в Києві, тим меншим він мені здається. Років 15 тому це був окремий всесвіт, а зараз усе місто у мене на долоні, і здається, що я всіх тут знаю.

Я до чортиків закохана в район Льва Толстого, тому дуже символічно, що другу локацію Kachorovska ми відкрили саме тут. На Льва біля McDonalds є двір зі сходами, якими можна піднятися і вийти на Пушкінську. Нічого особливого, але це найперший двір у Києві, який мені показали, коли я приїхала сюди навчатися. Я регулярно туди ходжу, незважаючи на те, що там стоять сміттєві баки і бухають підлітки. Щось є у тому дворі таке, що пробуджує в мені найбільш справжні емоції.