The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві

Героїнь цього випуску Тому Дзе та доньку Матильду ми знімали на Бессарабській площі.

На Томі: косуха Acne Studio, водолазка Uniqlo, кюлоти no name, черевики Onitsuka Tiger, сумка Balenciaga.

Про шопінг

Я справжній шопоголік. Правда, рідко виходить скупитися в Києві, бо мій єдиний маршрут: дім – робота, робота – дім. Просто зараз мрію піти в Helen Marlen після нашої зустрічі, наміряти всього класного і пізніше замовити на Farfetch дешевше, у них якраз закритий розпродаж.

Косуха Acne Studio

Якось ми летіли зі зйомок, які були в Грузії, одразу в Стокгольм. Я мала із собою тільки літній гардероб, а в той час у Швеції було дуже холодно і треба було терміново утеплитися. Так я і вирішила, чим не привід купити на батьківщині бренду цю косуху. Тим більше, що коштувала вона там значно дешевше, ніж у нас.

Водолазка Uniqlo

Якісний бренд, який робить хороші недорогі базові речі.

Кюлоти no name

Придбала їх у Токіо, швидше за все, це якийсь локальний бренд.

Черевики Onitsuka Tiger

Це чоловіча модель, я їх привезла з останньої подорожі до Японії.

Сумка Balenciaga

Ця річ потрапила до мого гардеробу випадково, під час подорожі до Цюриха.

Про місто

Я багато часу проводжу на зйомках за кордоном і, звичайно, часто порівнюю інші міста з Києвом. Та все ж люблю його. Серед улюблених локацій – моя квартира. Я вважаю, що це найкрутіше місце для вечірок, найкращий speakeasy bar та клуб міста. Але якщо серйозно і говорити суто про місто, то рідним для мене є район Микільсько-Ботанічної вулиці. Там живе моя мама, а раніше і я там жила.

Про вподобання Матильди

Мотя зазвичай вибирає собі одяг сама. Надає перевагу сукням та ігнорує брюки. Інколи намагається підібрати образ мені, і зазвичай перемагає одна й та сама вінтажна сукня, незалежно від сезону і погоди.

Фото: Володимир Шуваєв