Під час карантину всі сидять удома і спортзали, ясна річ, не працюють. Залишається лише один варіант – займатися вдома. Тепер ні вечірки з друзями, ні ділові зустрічі, ні незручна локація залу не стануть між вами та спортом. Ми зібрали YouTube-канали та сервіси, які стали тимчасово безкоштовними, щоб вам було зручно займатися вдома.

  • YouTube-канали

EБШ

#ЕБШнакарантине Functional Training с Сашей Погребняком

Раніше спортхаб ЕБШ теж публікував відеотренування, але на період карантину почали виставляти щодня з хештегом #ЕБШнакарантине. Здебільшого це відео на 30 хвилин від різних тренерів.

лінк

We Love Yoga

We Love Yoga на час карантину запустили серію занять «Хатня йога» онлайн.

Команда готує лаконічні та ефективні комплекси з детальним поясненням техніки виконання асан і пранаям – як для новачків, так і для більш досвідчених практиків.

Коли: в будні щодня: з 11:00 до 12:15 та з 19:30 до 20:45

Лінк

Примітка: заняття безкоштовні, але за бажання можна

віддячити на карту (5167 9851 0005 5078)

Rebecca-Louise

THE BEST MOVES FOR THINNER THIGHS | Rebecca Louise

Цей канал енергійної фітнес-тренерки Ребеки Луїс підійде для тих, хто не готовий займатися понад 10 хвилин, але тримати себе у формі хоче.

лінк

MadFit

FULL BODY FAT BURNING HIIT (12 Min At Home Workout)

Інтенсивність заняття з MadFit розрахована на спалювання жиру всього тіла в домашніх умовах. Тут теж не потрібно шукати додаткове обладнання, але використання однієї гантелі та гумки для ніг збільшить інтенсивність.

лінк

TGYM

TGYM - лучший фитнес канал!

YouTube-канал від української фітнес-блогерки Тетяни Федорищевої. На каналі весь час відбуваються безкоштовні марафони з комплексами вправ на 30 хвилин і менше.

На відео Тетяна показує, як можна зробити вправу складнішою чи простішою. Це допомагає підлаштувати навантаження під свій рівень фізичної підготовки.

лінк

  • Сервіси та додатки

Down Dog

Сервіс Down Dog пропонує п’ять додатків для різних видів тренування: два для йоги, високоінтенсивне інтервальне тренування (HIIT), Barre (побудоване на балетних па) і семихвилинні інтенсивні заняття. Додатки можна налаштувати: встановити рівень фізичної підготовки та навантаженості на різні ділянки тіла. Сервіс платний, проте його зробили безкоштовним до 1 квітня.

Завантажити

Tone it up

У додатку можна створити програму тренувань відповідно до своїх потреб. Тут є як комплексні функціональні заняття, стретчинг, кардіо, так і тренування на окремі групи м’язів. Також можна обрати програми під стиль життя. Наприклад, є тренування для молодих мам. А ще в додатку є рецепти низькокалорійних страв і поради зі здорового харчування. Під час карантину програму зробили безкоштовною для нових користувачів упродовж першого місяця.

Завантажити для: IOS, Android

Nike Training Club

Додаток розробила компанія Nike. Це 185 безкоштовних тренувань, спрямованих на розвиток сили та витривалості, заняття з мобільності та йоги. Є різні рівні інтенсивності та варіанти вправ з інвентарем і без. Час занять становить від 15 до 45 хвилин. Синхронізується з Apple Health та Apple Watch.

Завантажити для: iOS, Android

Daily Yoga

Додаток дає можливість новачкам вивчити основи йоги або відразу перейти до більш просунутих занять зі світовими майстрами. Тут понад 500 асан і загалом 70 різних програм для йоги. Окрім того, є програми для занять пілатесом і медитацією. Додаток має семиденний пробний період.

Завантажити для: iOS, Android

Workout trainer

Додаток дає змогу посортувати вправи відповідно до груп м’язів. Є налаштування рівнів навантаження. Програма синхронізується з Apple Health та Apple Watch, щоб визначити кількість втрачених калорій і стежити за пульсом. Додаток безкоштовний, але є платна pro-версія.

Завантажити для IOS

7 Minute Workout

Фітнес-тренування для тих, у кого дуже мало часу. Це семихвилинні інтенсивні заняття, спрямовані на те, щоб розім’ятися перед робочим днем або під час короткої перерви.

Завантажити для: iOS, Android

Aaptiv

Aaptiv – це аудіотренер. З ним можна займатися будь-яким видом спорту – від бігу та силових тренувань до стретчингу. Щотижня в Aaptiv з’являється 30 нових програм. Є можливість завантажити тренування та займатися без доступу до інтернету. Містить і плейлисти для занять спортом.

Завантажити для: iOS, Android

FitnessBuilder

Додаток дає змогу безкоштовно отримати доступ до 400 різноманітних тренувальних програм, а також до повного боді-трекера. Для занять знадобиться інвентар. Є платна pro-версія.

Завантажити для: iOS, Android

Daily Workouts Fitness Trainer

Daily Workouts Fitness Trainer розроблено для занять удома. Містить 100 різноманітних вправ, для яких не потрібен додатковий інвентар. Можна обрати або один із десяти 5-10-хвилинних цільових тренувань або режим 10-30-хвилинного тренування з випадковими вправами.

Завантажити для: iOS, Android

FitOn

Повністю безкоштовний додаток з уроками від тренерів, що займаються зі знаменитостями. У FitOn є різні силові заняття, йога, пілатес і танці. Можна обрати час та інтенсивність тренувань. Синхронізується з Apple Health та Apple Watch.

Завантажити для: iOS, Android

текст: Наті Авдєєва, Анна Шакун