Восени яскраві речі гардеробу переїжджають на нижні полиці, а одяг стає таким, як і погода — сірим і одноманітним. Врятуватися допоможуть яскраві аксесуари. Наприклад, шкарпетки, які можуть бути не лише функціональними, а й красивими. Спільно з Sammy Icon ми підібрали 10 пар шкарпеток з історіями про літо, які залишать вас у теплі та комфорті.

Radier

ціна: 85 грн

Якось у Пенсильванському природничому музеї Семмі розговорився з місцевими мінералами. Кристали розповідали кумедні історії про своє походження, алмази мірялися прозорістю, а Семмі тим часом вже уявляв новий дизайн. Як саме йому вдалося знайти спільну мову з неживими предметами, не знає ніхто, але кажуть, що Пенсильванія — це ще й батьківщина Кривавої Мері.

Cruz Pink

ціна: 85 грн

Якось човен, на якому Семмі пропливав біля берегів Мексики, натрапив на підводну скелю та почав швидко наповнюватися водою. Доплисти до берега йому не вдалося, але поруч були місцеві рибалки, які врятували Семмі. Коли він розплющив очі, то першим побачив хрест собору Метрополітана. «О, Свята Маріє, я врятований», — подумав Семмі і як згадку про своє спасіння виготовив шкарпетки Cruz.

Jaune

ціна: 85 грн

На більшість індіанських патернів Семмі надихнув візит до племені хіваро. Ставши відомим на увесь світ, Семмі не тільки не забув про них, а й вирішив віддячити, присвятивши їм набір шкарпеток Hivaro, які зробили індіанців хіваро відомими в усьому світі.

Bolivar

ціна: 85 грн

Скажіть Семмі, що шаблезубих тигрів не існує, і він розповість вам історію, як на острові Анкор за ним гналося троє таких велетнів. Тікаючи, він забрався в печеру, на стінах якої випадково знайшов письмо місцевих племен маорі. Семмі переніс його на дизайн шкарпеток, і тигри подумали, що це ожив дух давніх мешканців. Наш геній лишився неушкодженим, а новий дизайн став особливим експонатом колекції.

Sutter

ціна: 85 грн

Мало хто знає, але перед тим, як освідчитися Джульєтті, Ромео радився із Семмі, що подарувати коханій – каблучку чи квіти, квіти чи каблучку… Що Семмі тоді порадив, ми не знаємо, але саме після того він вирішив створити унікальний подарунок, щоб закоханим більше не доводилось ламати голову.

Furphy

ціна: 85 грн

Під час плавання в Тихому океані екіпаж капітана Семмі потрапив у бурю. Хвилі були величезні, а вітер нестримний! На щастя, у Семмі був із собою його дитячий талісман – гумова качка! Він використав її як рятувальну шлюпку, і саме так команда корабля врятувалась. Хоч потім і виявилося, що Семмі просто заснув у ванні, а те все йому наснилось, та дизайн за мотивами таки було створено.

Benghali

ціна: 85 грн

У книжці Семмі прочитав: щоб стати хоробрим, треба вполювати бенгальського тигра. Вже сидячи в кущах із рушницею, він відчув погляд — це був велетенський тигр, який підкрадався до нашого мисливця. Семмі злякався і почав тікати, що добіг аж до Делі, сівши у перший потяг додому. Тоді він вирішив більше не полювати, а стати хоробрішим йому допомогли шкарпетки Benghali.

Albert

ціна: 85 грн

У сонячному місті Калькутта Семмі прогулювався з метою пошуку ідеального ракурсу для фотолистівки, як раптом побачив мавп, яких вирішив пригостити бананами. Але тільки-но він протягнув їжу, як ті зграєю накинулися на Семмі та відібрали не лише усі фрукти, а й новенький фотоапарат. Щоб не забути, який вигляд мала найбільш нахабна мавпа, по дорозі до відділку поліції Семмі виготовив ці шкарпетки Albert.

Round Red

ціна: 85 грн

Під час подорожі Японією Семмі переслідували невдачі: він підвернув ногу, застудився, загубив речі та отруївся ролами. Щоб з'ясувати причину чорної смуги, він подався до японського шамана Окудзаку. Той довго читав заклинання, а врешті-решт дав Семмі традиційний японський амулет... і таблетку від шлунку. І чудо трапилося: негаразди відступили. А щоб талісман завжди був поруч, Семмі втілив його у дизайні шкарпеток. Тепер і вам не загрожуватимуть біди.

Noel

ціна: 85 грн

Ніколи ще подорож у гори не була такою виснажливою, як тоді, коли в альпійських лісах Семмі мусив обрати на Новий рік лише одну ялинку з-поміж тисяч. Усі вони були такі красиві й досконалі, що Семмі не наважився зачепити жодну. Натомість він просто втілив їх у новий дизайн, який ідеально доповнив атмосферу свята.

Матеріал підготовлено за підтримки