The Village Україна публікує добірку знижок, розпродажів та новин брендів вересня.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS

Знижки


Hello Glasses

ДЕ: вулиця Воздвиженська, 9-19 або на сайті

У Hello Glasses триває розпродаж окулярів. Вінтажні, футуристичні, вузькі окуляри брендів від Сeline до Saint Laurent можна придбати зі знижками до 70%.

George Keburia 3475 гривень замість 6950 гривень

Must Have

ДЕ: на сайті або у всіх магазинах мережі

Знижки до -50% діють на певні моделі одягу до кінця вересня. Тут можна поповнити осінній гардероб жакетами, сукнями з довгим рукавом, спідницями та сорочками.

Двобортний жакет Must Have 999 гривень замість 1799 гривень

Balcony Garment

ДЕ: на сайті та у магазині на вулиці Саксаганського, 108

Український бренд Balcony Garment розпродає купальники, лляні костюми, піжами та сорочки. Окрім жіночого одягу на знижках є і чоловічі моделі – трикотажні костюми та піжами.

Набір в горох з штанами Balcony Garment 1260 гривень замість 1800 гривень

Nuances

ДЕ: провулок Шевченка, 8Б або на сайті

У Nuances діють знижки на конкретні речі з літньої колекції. Зокрема, можна придбати легкі жакети, тренчі та светри на вересневі вечори.

Тренч із крепу Nuances 2880 гривень замість 4800 гривень

Sleeper

ДЕ: на сайті

У Sleeper триває розпродаж літньої колекції лляних суконь, які можна було побачити цього літа у The New York Times, Vanity Fair, британському Vogue та американському L'Officiel.

Червона сукня-міні від Sleeper 183 долара замість 230 доларів

Milk Kids

ДЕ: вулиця Велика Васильківська, 100 («Торонто-Київ») або на сайті

Milk Kids пропонує знижки на одяг для дітей від 0 до 12 років. Речі виконані з органічних гіпоалергенних матеріалів, переважно ручної роботи. Зокрема, їх можна приміряти у новому магазині Milk Kids в комплексі «Торонто-Київ».

Сорочка MINI RODINI 1645 гривень замість 2350 гривеньНове

Нове


Магазин Puma в ЦУМ

Новий магазин спортивного бренду Puma розташований на четвертому поверсі в ЦУМ. Тут представлена преміальна лінійка бренду Puma Select, лімітовані релізи та колаборації, а також унікальні колекції від The Weekend, Кари Делевінь, Селени Гомес та інших амбасадорів Puma.

Нова колекція взуття Marsala

Український бренд Marsala презентував нову колекцію сезону осінь-зима 2018/19. Головний атрибут колекції – підбори висотою шість сантиметрів. Колекція складається з двоколірних гостроносих туфель, лакових ботильйонів в жовтому, червоному, пудровому відтінках.

Осіння колекція Sammy Icon

Український бренд різнопарових шкарпеток Sammy Icon випустив осінню колекцію. У неї увійшли шкарпетки з яскравими принтами у осінніх відтінках. Також бренд презентував нові поясні сумки.

Обкладинка: Sammy Icon