The Village Україна публікує добірку знижок, розпродажів та новин брендів.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS

Знижки


Act.1

ДЕ: онлайн або під час pop-up sale

−70%

Український бренд одягу Act.1 розпочинає розпродаж літніх речей, а на попередні колекції діють знижки до 70%. Pop-up sale зі знижками від 30% до 70% відбудеться 22 липня у готельному комплексі Bursa.

Худі Act.1 77 доларів замість 97 доларів
Футболка і Act.1 29 доларів замість 36 доларів

Helen Marlen

ДЕ: в магазинах та на сайті

−60%

У Helen Marlen зросли знижки для літнього розпродажу – тепер до −60% на поточні колекції Burberry, Alexander Wang, Le Silla, Tabitha Simmons, Gucci, Vetiver, Alexachung та інших брендів.

Сумка Burberry 31 550 гривень замість 63 100

Must Have

Де: на сайті або у всіх магазинах мережі

−60%

У Must Have розпочався літній розпродаж, який триватиме до кінця серпня. Знижки до −60% діють на певні товари. Серед них: літні сукні, спідниці, майки та не тільки.

Спідниця Must Have 299 гривень замість 599 гривень

OSTRІV

ДЕ: онлайн та у магазині на вулиці Ентузіастів, 5

−50%

У магазині знижки на такі бренди, як Barbour, Aigle, Fjallraven, кросівки Saucony та New Balance. Спеціальні ціни на товар будуть діяти також з 20 по 22 липня.

Штани Incotex 5500 гривень замість 11 000 гривень

Balcony Garment

ДЕна сайті та у магазині на вулиці Саксаганського, 108

−40%

Знижки до −40% на більшість асортименту українського бренду одягу для дому, сну та відпочинку. Розпродаж триватиме до закінчення товарних запасів. На сторінці бренду попереджують, що деяких позицій залишилося по кілька одиниць.

Піжама Balcony Garment 1120 гривень замість 1600 гривень

ZAVOD

ДЕ: онлайн та у магазині на вулиці Рейтарській, 35-Б

−25%

Український концепт-стор годинників пропонує знижки до 25% на різні моделі. Поміряти годинник буде нагода і під час «Район #1 Block Party».

Годинник Anicorn 8369 гривень замість
11 159 гривень

Подія


Розпродаж RCR KHOMENKO на Block Party

У суботу, 21 липня, на вулиці Рейтарській відбудеться «Район #1 Block Party» – свято вулиці, організоване місцевими бізнесами. Речі від української дизайнерки Ясі Хоменко можна буде придбати на дружньому розпродажі поряд з галереєю The Naked Room (вулиця Рейтарська, 21).

Нове


Літній дроп від Who is it?

Український бренд Who is it? представив новий дроп «Літо 2:0». До нього увійшли жіночі та чоловічі футболки, світшоти, дощовики, а також сукні і шорти.

ДЕ: на сайті бренду
СКІЛЬКИ: від 850 гривень

Рейви та 90-ті: нова колекція Ienki Ienki

Український бренд пуховиків Ienki Ienki презентував лукбук нової колекції осінь-зима 2019. У нову колекцію, крім розширеної жіночої та чоловічої лінійки, вперше увійшли аксесуари – стьобані шарфи Stingray та сумки-муфти. Кольорову гаму поповнили рожевим, сірим, гірчичним, темно-синім відтінками.

Зйомки проходили на київських локаціях: біля Річкового вокзалу, на Парковому мосту, Трухановому острові, Київському морі, а також на спортивній базі «Зеніт» під час техно-вечірки.