Нерідко вдалі ідеї для подарунків криються у простих рішеннях. Якщо не знаєте, що подарувати близьким на Новий рік, обирайте те, чим вони із задоволенням користуються щодня. Наприклад, навушниками та колонками, що забезпечать якісне звучання та стильно доповнять дизайн квартири.

The Village Україна разом із Bang&Olusfen розповідають про 6 варіантів навушників та акустичних систем для прогулянок, тренувань і вечірок.

Для довгих прогулянок:

Бездротові навушники Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Generation

Ціна – 18 499 гривень

(12 999 гривень зі знижкою)

Ця модель бездротових навушників – вдалий подарунок для поціновувачів довгих прогулянок з якісним звуком. Beoplay H9 створили з легкого та міцного алюмінію. А доповнили м’якою овечою шкірою й адаптивною піною з ефектом пам’яті. Обирайте девайс у кольорах Matte Black або Argilla Bright.

Навушники працюють до 25 годин із Bluetooth при увімкненому режимі шумозаглушення Active Noise Cancellation. Щоби почуватися в безпеці та чути звуки машин навколо, достатньо увімкнути режим прозорості Transparency Mode. Для виклику голосового помічника Google Assistant або Siri достатньо натиснути кнопку на лівому навушнику та отримувати інформацію, не дивлячись у телефон.

 Купити 

Для вечірки на відкритому повітрі:

Акустична система Bang & Olufsen Beosound A1

Ціна – 8 999 гривень

У дизайні акустичної системи Beosound A1 поєднали компактність і захищеність від зовнішніх забрудників. Корпус девайса виготовили з обробленого алюмінію, що захищає колонку від пилу, піску та вологи.

Вага девайса – усього 558 грамів, тому його зручно брати із собою та перевозити. Незважаючи на невеликий розмір, Beosound A1 оснастили потужною акустикою для використання просто неба. Колонка видає сильні баси та звук, який рівномірно поширюється на 360 градусів. А функція Multipoint дозволяє підключатися до двох телефонів, щоби керувати відтворенням музики. Колонка працює автономно до 18 годин.

 Купити 

Для тренувань:

Безпровідні навушники Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Ціна – 12 699 гривень

У подарунок спортсменам обирайте навушники Beoplay E8 Sport. Їх можна використовувати під час дощу й сильного вітру – звук не втратить якість. Крім того, Beoplay E8 Sport стійкі до впливу поту й водонепроникні на глибині до одного метра протягом 30 хвилин. А чотири вбудовані мікрофони гарантують чіткість звуку під час дзвінків.

Серед функцій – персоналізація музичних налаштувань за допомогою технології Beosonic та активація режиму звукової прозорості, якщо потрібно чути звуки навколишнього світу. 20-хвилинний заряд навушників у футлярі забезпечує 90 хвилин прослуховування музики.

У комплект до Beoplay E8 Sport додають різні силіконові вушні вкладки й м’які фіксатори у вигляді плавників для зручного розміщення у вухах. Обирайте в кольорах Light Blue і Black.

 Купити 

Для гучних вечірок удома:

Акустична система Bang & Olufsen Beolit 20

Ціна – 18 499 гривень

Така колонка збере навколо себе велику компанію близьких і друзів. Bang & Olufsen Beolit 20 – потужна бездротова Bluetooth-колонка, в якої час роботи акумулятора більший на 30% за попередні моделі. У девайсі поєднали функції колонки та бездротової зарядної станції для Qi-сумісних смартфонів. Колонку можна під’єднати до джерела за допомогою Bluetooth або через аудіокабель.

А ще Beolit 20 сумісна з мобільним додатком Beoplay для ОС Android та iOS. За допомогою програми можна легко налаштовувати тональність звучання, використовувати різні пресети, під’єднувати одночасно дві колонки й оновлювати ПО. Акустична система працює без підзарядки 8 годин при стандартній гучності.

 Купити 

Для збалансованого звуку в усіх кутках дому:

Акустична система Bang & Olufsen BeoPlay M5

Ціна – 22 999 гривень

У дизайні Beoplay M5 поєднали циліндричну форму корпуса та вовняне покриття. А верхню частину колонки виконали у вигляді алюмінієвого диска. Її оснастили трьома рівномірно розподіленими високочастотними динаміками. А середньочастотний і низькочастотний драйвери забезпечують рівномірне поширення збалансованого звуку в усій кімнаті.

Колонка дозволяє відтворювати різні треки в різних кімнатах або слухати одну й ту саму музику на акустичних системах у всьому будинку. Цю акустичну систему можна використовувати самостійно або в поєднанні з технологією мультирум у вашому домі. Для цього в застосунку Beoplay активуйте налаштування звуку залежно від розміщення: положення в кутку, біля стіни або вільне розташування.

 Купити 

Для домашнього аудіокінотеатру:

Акустична система Bang & Olufsen BeoSound 1

Ціна – 56 999 гривень

Ця акустична система з міцним алюмінієвим корпусом у бронзовому кольорі гармонійно впишеться в будь-який інтер’єр. Розробники змоделювали колонку так, щоби забезпечити ідеальний розподіл звуку для створення звукової панорами. Тому вона поширює звук на 360 градусів.

Колонку можна інтегрувати в мультирум-систему за допомогою Chromecast або Apple AirPlay 2. А ще BeoSound 1 сумісна з усіма стандартними бездротовими технологіями: Bluetooth, Spotify Connect або DLNA. Відтворювати музику можна за допомогою музичного застосунку BeoMusic App через Bluetooth або Wi-Fi. Акумулятор забезпечує до 16 годин відтворення музики на середній гучності, а також до 4 годин – на високій.

 Купити 

Матеріал підготовлено за підтримки