Нідерландський бренд професійної косметики з догляду за волоссям Keune Haircosmetics розробив кастомізовану серію Care You. Засоби підходять як для салонного, так і  домашнього використання.

Адже 81% жінок стикається з кількома проблемами волосся одночасно. І лише 26% знаходять продукт «все в одному», який задовільняє всі потреби. Звідси виник тренд на кастомізовану косметику, яку виготовляють під запити конкретної людини.

The Village Україна разом з Keune Ukraine розповідає, як працює кастомізована косметика та чому це гарний подарунок для себе на Новий рік.

Keune Haircosmetics – сімейна компанія, яку заснував хімік і фармацевт Ян Кьоне 1922 року. Зараз бізнесом керує вже третє покоління родини. Keune Haircosmetics не тестують продукцію на тваринах, економлять енергію, зменшують витрати води, використовують природне освітлення і холодний голландський клімат для охолодження продуктів.


Вирішує індивідуальні проблеми


Окрім трьох типів волосся – жирне, нормальне та сухе, – існують інші індивідуальні параметри, за якими потрібно обирати доглядову косметику. Наприклад, вік, інтенсивність випадіння та пошкодження, колір, завитки. Адже кожен із нас має індивідуальний набір проблем з волоссям. Наприклад, шампунь, яким користується подруга з прямим волоссям, не підійде вашому хвилястому, хоч ви й обидві білявки.

Keune розробили серію Care You, яка дає змогу створити догляд під потреби окремої людини з понад 100 різних комбінацій. До серії входять десять еліксирів, які додають до бази – шампуню чи кондиціонера. Лінійка з шести еліксирів працює з об’ємом та структурою, а додаткову лінійку з чотирьох еліксирів підібирають під колір волосся.


Спершу діагностика, потім засіб


Щоб підібрати правильний догляд за волоссям, потрібно звернутися до салонів, які є офіційними представниками бренду: Hes Salon та Beauty Couture. Майстер проведе діагностику та запропонує можливі рішення для догляду за волоссям і підтримки кольору.

Так можна створити персональний догляд для фарбованого волосся, змішавши еліксири для блиску та посилення відтінку. Або додати живлення та холодного відтінку освітленому волоссю. Чи створити охайні завитки та додати глибини коричневому кольору.


Кастомізована упаковка


Для кожного клієнта перукар підбирає мікс з двох еліксирів, які використовують у пропорціях один до одного. Можливі такі комбінації: засіб для догляду та засіб для підтримки кольору або два засоби для догляду. Щоб створити персональний засіб, потрібний еліксир додають до ємності з кондиціонером або шампунем і перемішують. Вони підходять для використання в салоні та в домашніх умовах.

Основа серії Keune Care You – це 10 еліксирів в упаковках зі зручними дозаторами. З їхньою допомогою можна легко виміряти потрібну кількість і пропорції. Кожен засіб має персоналізовану упаковку, на якій позначають, які еліксири використали, ім’я власника та дату виготовлення продукту.


Активні інгредієнти у складі


У базових продуктах лінійки, шампуні та кондиціонері, немає сульфатів і парабенів у складі. Зате є пантенол для тривалого зволоження.

Лінійка з шести еліксирів для догляду складається з висококонцентрованих формул. Кожен засіб працює з різними проблемами:

– CURLS («Завитки») – формує та згладжує локони. Комплекс Hydra-definition зволожує локони зсередини, не обтяжуючи їх. До складу входить кератин, екстракт насіння Moringa Oleifera та картопляний крохмаль.

– SMOOTH («Гладкість») – технологія Silk infusion робить волосся шовковистим. До складу входять водорості, багаті антиоксидантами. Вони сприяють росту, випрямляють кучеряве волосся та збільшують еластичність на 12%. Гуар у складі зберігає волосся пружним та легким для укладки, а рослинні кератини зміцнюють, живлять і ущільнюють його волокно.

– SHINE («Блиск») – технологія Radiant Glow робить волосся гладким і з природним блиском. Мультифруктовий комплекс та кокосова олія живлять його, а інулін та бетаїн підвищують блиск і м’якість.

– COLOR («Колір») – технологія Pigment lock захищає колір фарбованого волосся завдяки екстракту насіння соняшника. Цей відновлювальний еліксир підтримує пофарбоване волосся здоровим і блискучим. До складу входить екстракт білого чаю та картопляний крохмаль.

– NUTRITION («Живлення») – формула працює на основі нутріінфузійної технології. Кератин відновлює пошкоджені структури волосся. Органічний рисовий білок, багатий гідрофобними амінокислотами, зволожує та пом'якшує. Пантенол утримує вологу в стрижні волосся.

– VOLUME («Об’єм) – комплекс Body Boosting створює повноту та текстуру волосся. Еліксир проникає вглиб волокон і підвищує міцність. Пшениця збільшує об’єм волосся і захищає внутрішню структуру. Мікропротеїни відновлюють пошкодження, а екстракти насіння льону і чіа – зміцнюють корені.

До серії входять чотири еліксири для підтримки кольору:

– COOL BLONDE – оновлює холодний блонд і сріблясті відтінки. Еліксир нейтралізує жовтизну. Збагачений фіолетовими пігментами,  він освіжає світле, біляве або сиве волосся;

– RED – оновлює червоний тон;

– COOPER – оновлює мідні тони;

– COOL BROWN – відновлює холодний коричневий тон.

 Keune – це сімейна компанія, яка випускає високоякісну та інноваційну продукцію з 1922 року. Була заснована хіміком і фармацевтом Яном Кьоне, а управління компанією передається із покоління в покоління. На сьогодні брендом керує вже третє покоління родини Кьоне. Власники пильно стежать за якістю продукції. Косметику бренду не тестують на тваринах.

У процесі виробництва компанія економить електроенергію, зменшує витрати води та використовує холодний голландський клімат для охолодження продуктів. Стандарти якості підтвердженні сертифікатом GMP (Good Manufacture Practice)

Матеріал підготовлено за підтримки 
Cosmetic Group